Pletivo s biserima je najšarmantniji jesenski i zimski trend

Pletivo s biserima je najšarmantniji
jesenski i zimski trend

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julie (@pinkwishblog)

U svakom zimskom ormaru svoje mjesto ponovno će pronaći svi oni ključni i topli odjevni komadi koji će biti dio naših svakodnevnih kombinacija. Uz nove trendi modele uvijek popularnih hlača koje se vraćaju u središte modnih trendova i naših ormara, visoko na listi nezaobilaznih jesenskih i zimskih modnih favorita bez sumnje se nalazi toplo i ugodno pletivo. U bezbroj različitih modela ukrašenih najnovijim trendovima i upečatljivim detaljima, uvijek s onim cosy osjećajem koji toliko volimo, pletivo ove hladne sezone izgleda bolje no ikad i donosi savršeni odgovor na svaki stil i svaku zimsku priliku.

Od finih džempera od kašmira kao najelegantnijih modela u svijetu pletenih modnih favorita do velikog povratka kardigana koje ćemo prebaciti preko svake zimske kombinacije, pletivo će ove sezone biti dio nekih od najudobnijih i najefektnijih kombinacija, a njegovo najšarmantnije izdanje sa statement faktorom krije se iza modela ukrašenih biserima.

PLETIVO S BISERIMA – NAJŠARMANTNIJI ZIMSKI KOMAD

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Becky Hillyard // Cella Jane (@cellajaneblog)

Pletivo ukrašeno biserima ponovno će se istaknuti kao jedan od najpoželjnijih modela sezone koji će unijeti dozu topline, ali i efektan izgled u svakodnevne kombinacije. U svojoj karakterističnoj neutralnoj nijansi, decentni i elegantni biseri odlično su se složili sa teksturom pletiva i svim bojama. Dok u spoju s basic modelima poput oversized džempera stvaraju trendi izgled, u kombinaciji s finim pletivom perle dodatno naglašavaju njihov elegantan karakter. Osim kao dekorativni modni detalj, biseri su se ponovno našli u ulozi najelegantnijih gumba na trendi modelima kardigana.

Najbolje modele iz high street i high end kolekcija koje već možete pronaći u omiljenim trgovinama, dodati u svoju jesensku garderobu i nositi cijele zime izdvojili smo u nastavku.

H&M

Asos Design

Zara

Zara

Mother of Pearl

Miu Miu

Zara

Miss Selfridge

Zara

& Other Stories

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

Zara

H&M

Učitati još
Zatvori