Kožna torbica koja nas je osvojila na prvi pogled

Kožna torbica koja nas je
osvojila na prvi pogled

Patrizia Pepe predstavlja novu kampanju #DNTdisturb koja je posvećena kultnoj Sleepy Fly torbici. Nedvosmislena ikona ove kampanje, Sleepy Fly torbica, s lakoćom stapa moderan dizajn, glatku kožu te prepoznatljive detalje poput Patrizia Pepe logotipa. Sleepy Fly torbica je must-have komad za žene koje njeguju jedinstveni i sofisticirani stil. Torbica interpretira estetiku brenda spajajući otmjenu izradu s ironijom simbolike kultnog logotipa Patrizia Pepe u obliku muhe, koja je na torbici djelomično pokrivena s gornjim dijelom. Time torbica šalje ironičnu poruku koju najbolje opisuje rečenica: “Please do not disturb, I’m sleeping!”, u prijevodu „Molim vas ne smetajte, spavam!“.

Patrizia Pepe Sleepy Fly torba

Posebnost ove kultne torbice krije se u inovativnom pristupu vidljivom u igri spajanja različitih materijala i dizajna. Čisti rezovi i esencijalne linije mijenjaju izgled zahvaljujući podesivom remenu, koji omogućava nošenje torbice na više načina ovisno o ukusu i prilici. Patrizia Pepe Sleepy Fly torbica izrađena je od 100% talijanske mekane teleće kože te je dostupna u dvije veličine: srednjoj i manjoj. Paletom boja dominiraju snažni tonovi poput retro bijele, jarko crvene i žute te esencijalne crne i tamno plave boje.

Fotograf Ben Rayner snimio je fotografije i video materijale za kampanju koji istražuju „intimniji“ koncept slobode, prikazujući ga kroz neobičnu gestikulaciju modela, tj. protagonistice kampanje. Glavna protagonistica u jednom videu iz kampanje zatvara vrata svoje sobe te se prepušta trenucima ironičnog eskapizma.

PRODAJNA MJESTA PATRIZIA PEPE:

Jurišićeva 2A, Zagreb

Foto: Patrizia Pepe

Učitati još
Zatvori