Pastelno proljeće: 5 komada koji će osvježiti svakodnevne kombinacije
Pastelno proljeće: 5 komada koji će osvježiti svakodnevne kombinacije

Pastelno proljeće: 5 komada koji će
osvježiti svakodnevne kombinacije

Prvi modni vjesnici proljeća svakako su komadi u pastelnim tonovima i cvjetnim printovima. Francuska influencerica Chloe Lecareux uživala je na Azurnoj obali i servirala nam niz outfita u nježnim bojama te nas motivirala da raspakiramo ljetnu garderobu ili jednostavno odemo u dobar proljetni shopping.

Proljeće je vrijeme kada sintagmu quiet luxury (sorry, Sofia Richie) stavljamo po strani i napokon implementiramo boje, printove i uzorke u svakodnevne outfite. Oni najhrabriji će kombinirati pastelne boje kroz cijeli outfit, dok će većina nas birati klasičniju baze i pop of color detalje koji će voditi proljetnu priču. Vodimo vas u pastelnu modnu avanturu s top 5 favorita iz novih kolekcija.

Ključ proljeća su pastelne nijanse

Plisirane suknje, svilene marame i sve to u pastelnim tonovima i uzorcima? Sign us up. Podjednaki naglasak stavljamo i na cipele te šarmantne modne dodatke pa krećemo u avanturu zvanu pastelno proljeće.

Ako ste skloni minimalizmu kada je styling u pitanju, slobodno napravite mini kompromis i upustite se u pastelni wonderland i gledajte na to kao na odlazak u lunapark – ne idete često, ali vas avanturistički duh ponekad vodi tamo. Izlazak iz comfort zone oduvijek je bio poželjan, pogotovo u proljetnoj i ljetnoj sezoni.

Pastelni klasici

Plisirana cvjetna midi suknja, statement naočale s pastelnim okvirima ili prljavo ružičaste suede koledžice? Bezvremenska košulja s kultnim uzorkom Emilija Puccija ili svilena marama s Prada potpisom, koji će vam služiti godinama (ako ne i desetljećima)? Sve su to komadi koji će razigrati vašu modnu svakodnevnicu i probuditi girly energiju.

Izraz pastelno proljeće stupa na snagu sada (iako nas temperature varaju kao da je ljeto već stiglo), a neka vas Chloe inspirira da ubacite dašak stare hollywoodske romantike u buduće kombinacije. Možda ovog proljeća nećemo šetati po Croisette de Cannes, ali nam nitko ne brani da se odijevamo kao da smo na jugu Francuske.

*Članak preuzet s Journal.rs.*

Foto: Zara, Farfetch, Instagram ( @chloelecareux)

Učitati još
Zatvori