Ključni komadi iza najefektnijih party kombinacija

Ključni komadi iza najefektnijih
party kombinacija

Party garderoba se uvijek isticala kao onaj najraskošniji dio našeg ormara unutar kojeg granica gotovo da i nije bilo. Od šljokica do trapera, od sjajnog vinyla do elegantne svile, party komadi uvijek su se isticali neočekivanim detaljima, igrom krojeva, tekstura, boja i uzoraka te efektnim izgledom. Iako su upravo kombinacije za vikend tulume savršeno vrijeme da iz ormar izvučete one najposebnije i najraskošnije komade, jednostavnost minimalizma u party garderobi može stvarati jednako efektne kombinacije.

Oduvijek, monokromne kombinacije koje spajaju klasične krojeve, basic modele i nekoliko neočekivanih detalja svojom svestranošću i nepogrešivom jednostavnošću osvajaju mnoge i ističe se kao jedan od omiljenih kako svakodnevnih, tako i party izbora.

JEDNOSTAVNA PRAVILA PARTY KOMBINACIJA

Uz svu već spomenutu raskoš upečatljivih party komade, kombinacije za tulume lako mogu otići predaleko, osobito tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci kada su boje življe, uzorci šareniji, a detalji poput volana i floralnih motiva voluminozniji i veći. Savršenu formulu za najefektnije, ali i vrlo jednostavne party kombinacije pronašli smo u ormaru Talise Sutton. Popularna australska blogerica i osnivačica digitalnog časopisa Badlands Journal na street style sceni istaknula se prepoznatljivim minimalističkim kombinacijama koje su uvijek otkrivale ključne komade iza najefektnijih dnevnih i večernjih lookova.

Iz sezone u sezonu, Talisa ostaje vjerna crno-bijeloj paleti. Ipak, njezine kombinacije, osobito one za večernje prilike i tulume, daleko su od monotonog i donose savršeni spoj najboljih klasika i novih trendova. Uvijek ostajući vjerna svojem prepoznatljivom stilu, Talisa obožava koketirati s trendovima i eksperimentirati s različitim siluetama i krojevima. Tajna njezine odličnih party kombinacija nalazi se upravo u nekoliko ključnih komada koji spajaju klasično i suvremeno.

KLJUČNI KOMADI PROLJETNE PARTY GARDEROBE

Iako bez jarkih boja i vibrantnih uzoraka, proljetna party garderobe popularne blogerice donosi raskoš različitih modela među kojima se nalazi nekoliko ključnih komada uz pomoću kojih ćete uvijek lako stvoriti one najefektnije party kombinacije. Ako se baš poput Talise odučite zadržati unutar jednostavnosti crno-bijele palete, uvijek tražite komade koji donose efektni pomak u kroju ili silueti.

Košulje sa statement rukavima, asimetrični topovi ili bluze ukrašene volanima u crnoj ili bijeloj boji omiljeni su trik Talise Sutton koji i u kombinaciji s najjednostavnijim hlačama ili trapericama stvara efektne party kombinacije. Uz upečatljive detalje u kroju i silueti, u odabiru ključnih party komada uvijek tražite materijale zanimljivih tekstura koji transformiraju i ističu one jednostavne modele. Slip haljina će izgledati odlično u kombinaciji s elegantnom svilom, dok će mini suknja A kroja savršeni spoj pronaći u mekoj koži.

Uz nekoliko ključnih statement modela koji će istaknuti svaku vašu party kombinaciju, unutar svoje garderobe za večernje prilike i tulume ostavite prostora za nekoliko ključnih basic modela koji će biti onaj savršeni kontrast upečatljivom izgledu statement modela. Traperice, crne hlače cigarette kroja i blejzer su omiljeni izbor popularne blogerice s kojim ne možete pogriješiti.

Kao šećer na kraju našeg popisa ključnih komada iza najefektnijih party kombinacija, ali i kao šećer na kraju svake kombinacije Talise Sutton nalazi se nekoliko modnih dodataka. Elegantne torbe u crnoj boji ističu se zlatnim detaljima ili neobičnim oblicima, cipele donose klasične siluete s modernim pomakom, dok se zlatni nakit ističe neobičnim i upečatljivim oblicima, ali još uvijek vrlo decentnim izgledom.

Kako izgledaju najefektnije party kombinacije stvorene od tih nekoliko ključnih komada? U nastavku donosimo odlične outfit ideje s potpisom blogerice Talise Sutton.

Učitati još
Zatvori