50 haljina u jarkim bojama za sve proljetne i ljetne tulume

50 haljina u jarkim bojama za sve
proljetne i ljetne tulume

Nova sezona tuluma je započela, a njezin najuzbudljiviji dio tek donose topli ljetni dani. Brojna najavljena događanja u Zagrebu i na obali poput filmskih i glazbenih festivala ovog će nas ljeta izvući iz naših domova i zadržati u dobrom društvu do ranih jutarnjih sati, dok će nas oni izvan Hrvatske potaknuti na uzbudljiva putovanja. Tople večeri stvorit će ugodnu atmosferu i iz ormara izmamiti naše omiljene prozračne komade. Uz ležernu kombinaciju traperica i upečatljivog party topa, haljine će biti omiljeni i uvijek siguran izbor. Jednostavnost cijelog outfita u jednom komadu riješit će nas brojnih modnih dilema. Uz nekoliko omiljenih haljina, jedino što će vam trebati za novu party sezonu je udoban par sandala s potpeticom ili bez nje.

Ljetna sezona oduvijek je bila sinonim za lagane materijale, zanimljive teksture, razigrane uzorke i prozračne siluete. Ipak, jednostavnost jednobojnih haljina nikako ne mora unijeti monotoniju u vašu ljetnu garderobu i party uniformu, osobito kad govorim o modelima u jarkim bojama koji su svoje mjesto pronašli u svakoj kolekciji. Najnoviji trendovi omiljenim siluetama ljetnih haljina dodali su raskošnu paletu jarkih boja i transformirali ih u savršeni izbor za svaki tulum u kojem sigurno nećete proći nezamijećeno.

UPEČATLJIVE HALJINE U JARKIM BOJAMA

Od off the shoulder siluete koja donosi suptilni seksipil otkrivajući ramena do haljina s dubokim izrezom i asimetričnim završetkom, najpoželjnije haljine za novu sezonu tuluma obojale su jarke boje – od toplih žutih i narančastih tonova preko crvene i ružičaste boje kao istovremeno ženstvenih i trendi izbora do električne plave i vibrantnih zelenih boja.

Pedeset divnih modela iz aktualnih high street i high end kolekcija za svaki tulum koji donose proljeće i ljeto izdvojili smo u nastavku.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

NET-A-PORTER

Rebecca Vallance

Roksanda

Zimmermann

Miu Miu

Roland Mouret

Tibi

RED Valentino

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

SEZANE

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

TOPSHOP

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

ZARA

Zara

Zara

Zara

BERSHKA

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Učitati još
Zatvori