Savršene gležnjače s potpeticom nose francuski potpis i dolaze u tri nijanse

Savršene gležnjače s potpeticom nose
francuski potpis i dolaze u tri nijanse

Nezaobilazni dio svakog jesenskog zimskog ormara je par udobnih i svestranih čizama koje se ističu kao savršeni modni dodatak za svaku kombinaciju. Uz ležerne ravne čizme, visoke čizme do koljena i modele ukrašene trendi detaljima, nova sezona još jednom je istaknula gležnjače kao ultimativni klasik hladne sezone.

Od klasičnih ravnih gležnjača do elegancije visoke i tanke potpetice, nove kolekcije ponudile su savršeni model čizama za svaki ormar. Kao najpopularniji model i ove su se sezone istaknule gležnjače koje se nalaze između onih najudobnijih i onih najelegantnijih modela – gležnjače s istovremeno udobnom i stabilnom, ali i elegantnom block potpeticom.

Savršeni model najpopularnijih gležnjača sezone pronašli smo u kolekciji pariškog brenda Rouje.

Rouje ima savršene gležnjače za svaki ormar

Najudobnije gležnjače sezone klasične linije spojile su s istovremeno udobnom i elegantnom potpeticom i istaknule se kao najpoželjniji par obuće za jesen i zimu koji je svoje mjesto pronašao unutar svake high end i high street kolekcije. Spoj udobnosti i elegancije razlog je zbog kojeg će ti klasični modeli gležnjača s block potpeticom i ove jeseni i zime biti prvi izbor unutar gotovo svake garderobe, a jedan od najboljih modela pronaći ćete u kolekciji pariškog brenda Rouje.

Od fine i meke kože, s bademastim završetkom i block potpeticom od nekoliko centimetara koja stvara elegantnu siluetu, Rouje Celeste model i ove se sezone vratio kao jedan od najpopularnijih modela s potpisom it pariškog brenda. Osim što izgledaju odlično, u Rouje Celeste gležnjačama lako ćete provesti cijeli dan, a savršeno će pristajati baš svakoj jesenskoj i zimskoj kombinaciji – od omiljenih traperica do midi suknja i haljina.

Popularni Celeste model ove sezone dolazi u tri različite kombinacije materijala i boja – boji devnine dlake i brušenoj koži, raskošnoj nijansi tamno smeđe i sjajnoj koži s croc efektom, te omiljenoj crnoj boji i koži s klasičnim završenim efektom. Sve modele možete pronaći i naručiti na službenoj stranici brenda rouje.com.

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori