Ovog proljeća vraćaju se popularne slingback salonke u dva tona

Ovog proljeća vraćaju se popularne
slingback salonke u dva tona

Salonke su jedan od onih modela cipela koji skladno upotpunjavaju, a nerijetko i spašavaju svaku odjevnu kombinaciju. U njih se možemo pouzdati kada je u pitanju osmišljavanje svakodnevnih poslovnih lookova koji imaju zadani dress code, volimo ih nositi uparene s jeansom kada su u pitanju nešto ležernije, no svejedno cool dnevne kombinacije, a neizostavne su i kao dio večernjih modnih izdanja i redovit izbor cipela u najvećim svečanostima poput rođendana i vjenčanja.Jednom kada pronađete savršene salonke za sebe i svoj stil, sigurno ćete pomisliti o kakvom se dobrom shopping ulovu radi, jer idu na sve i nosive su u niz prigoda. Baš takve su i kultne slingback salonke u dva tona, koje žare i pale modnom scenom već dugi niz godina, no neke sezone ipak se pokažu kao kulminacija njihove popularnosti, a to će definitivno (ponovno) biti proljeće 2022. godine.

Slingback salonke u dva tona možemo ponajprije zahvaliti modnom brendu Chanel, čiji su originalni modeli inspirirali brojne druge brendove na akciju i rekreiranje omiljenog stila.

Iako se originali naravno najviše pamte, ne može se pobjeći od činjenice da su ih brojni high end i high street brendovi počeli ponovno rekreirati u vlastitim varijantama za proljeće 2022., pa su virtualne police raznih trgovina već pune ovog modela i stila. U nastavku smo izdvojili najchic high end i high street varijante koje ćemo s dolaskom toplijih dana ponovno viđati na ulicama modnih metropola!

Dune London (Zalando)
Dune London (Zalando)
Jonak Paris
Jonak Paris
Oxitaly (Zalando)
Oxitaly (Zalando)
Sandro Paris (Zalando)
Gino Rossi (CCC)
Gino Rossi (CCC)
P.A.R.O.S.H. (Farfetch)
Miu Miu (Farfetch)
GCDS (Farfetch)
Miu Miu (Farfetch)

Foto: Instagram, CCC, Zalando, Farfetch, Jonak Paris

Učitati još
Zatvori