Ove haljine su definicija savršenih party komada

Ove haljine su definicija
savršenih party komada


11. mjesec polako, ali sigurno bliži se svojoj sredini, što nam nagoviješta da je na pomolu još jedna party sezona. Za nju se intenzivno pripremaju brojni modni brendovi, čije svečane blagdanske kolekcije na kraju svake godine izazovu ogroman interes žena u potrazi za savršenim party komadom u kojem će obilježiti sezonu blagdanskih zabava.

Očekivano, i ovih ćemo blagdana uživati u dekadentnoj i raskošnoj modi, s obiljem šljokica, dekorativnih ljuskica na odjeći koje se presijavaju pod svjetlom, neizostavnim baršunom koji kao da viče ‘luksuz’, senzualnim satenom… Dobri stari materijali i teksture ponovno se vraćaju u središte zbivanja, a mi smo već zavirili u ponudu poznatih inozemnih brendova i kod trendsetericama omiljenog modnog brenda Rixo London pronašle upečatljive haljine koje su definicija savršenih party komada.

Rixo London uvijek ima savršene haljine

Ako vam još nije poznato, Rixo se prije nekoliko sezona pridružio valu novih, mladih brendova koji donose ženstvene modele odjeće za sve žene u pokretu, visoke kvalitete i bitno pristupačnijih cijena od brojnih dugovječnih i razvikanih modnih kuća. Iza njega stoje Henrietta Rix i Orlagh McCloskey, prijateljice koje su jednog dana u dnevnom boravku svog londonskog doma došle ideju kako bi mogle stvoriti nešto svoje. Obje ljubiteljice vintage mode, osmislile su filozofiju brenda kako bi u svakoj ženi koja nosi njihov dizajn probudile svijest o njihovom slobodnom duhu i modi kao o igri i zabavi, ali i izvrsnom sredstvu komunikacije i izražavanja.

A s ovim haljinama koje vam donosimo u nastavku, do izražaja će doći baš svaka blagdanska kombinacija. Osim što su inspirirane disco erom, Rixo London ljepotice također dolaze s elementima vintage mode poput spuštenog, niskog struka i zvonolikih rukava, a to je samo dio njihove osobnosti. Cijena haljina kreće se do maksimalno 385 funti i neke modele pronaći već možete i u zagrebačkom Clan storeu. Ostalu ponudu Rixo London haljina istražite ovdje.

Foto: Rixo London

Učitati još
Zatvori