Outfit inspiracija za tjedan ispred nas: bijeli T-shirt kao savršeni početak ljetnih kombinacija

Outfit inspiracija za tjedan ispred nas: bijeli T-shirt kao savršeni početak ljetnih kombinacija

@shotfromthestreet

Bijeli T-shirt je najležerniji modni klasik koji se nalazi u baš svakoj garderobi. Bez obzira na sezonu, trendove i stil, taj svestrani basic komad uvijek ostaje u ormaru kao savršeni početak svake kombinacije.  Baš poput bijelog slikarskog platna ili praznog lista papira, bijeli T-shirt ostavlja prostora za kreativnost i bezbroj različitih kombinacija. I ovog ljeta, bijeli T-shirt našao se u središtu našeg ormara kao jedan od rijetkih komada koji je istovremeno udoban za nošenje i jednostavan za kombiniranje.

Kako bi osvježili i transformirali omiljeni ležerni klasik, ove sezone nosit ćemo ga s nekim novim trendi modelima. Dozu inspiracije za topli srpanjski tjedan ispred nas potražili smo u ormarima Insta djevojaka.

@discodaydream

Nakon proljetnih kombinacija u kojima se bijeli T-shirt spojio s it modelima traperica za ležerni, elegantnim odijelom za poslovni i midi suknjom za elegantni look, ljeto je unutar naših ormara zadržati omiljenu bijelu majicu kratkih rukava i pokazati njezino novo lice.

Traperice će zamijeniti traper šorc ili traper mini suknja, klasično poslovno odijelo udobne, lagane i elegantne lanene hlače, dok će midi suknja još uvijek ostati jedan od favorita, ali u novom, još laganijem i ugodnijem izdanju. Uz ljetne odjevne favorite koje ćemo nositi u kombinaciji s omiljenim bijelim T-shirtom, nekoliko decentnih komada zlatnog nakita, svilena marama, trendi torba i statement cipele bit će dovoljni da dodatno začinimo te jednostavne ljetne kombinacije i izvučemo ono najbolje i najviše iz sasvim običnog bijelog T-shirta.

@fashionmugging
@fundachristophersen
@brittanybathgate
@talisa_sutton
@tineandreaa
@lucywilliams02
@eleanorpendleton
@shotfromthestreet
@harperandharley
@wethepeoplestyle

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori