Savršena kolekcija za povratak na gradske ulice

Savršena kolekcija za povratak
na gradske ulice

Zakoračili smo u drugu polovicu kolovoza koja će za mnoge donijeti nimalo laki povratak u grad. Pješčane plaže zamijenit ćemo gradskim ulicama, a svakodnevna rutina transformirat će se iz relaksacije na plaži u užurbanu radnu atmosferu u uredu. Iako nas posljednji ljetni dani vraćaju u realnost na koju ćemo se teško ponovno priviknuti, istovremeno oni donose i osvježenje unutar ormara kojem se veselimo. Prve jesenske kolekcije već su stigle na police naših omiljenih modnih brendova i istaknule trendove koji će obilježiti jesensku sezonu, ali i najavile veliki povratak omiljenih jesenskih klasika.

Prva jesenska kolekcija švedskog high street brenda & Other Stories istaknula se kao savršeni spoj najnovijih trendova i nezaobilaznih jesenskih modela u svakom ormaru koji će stvoriti naš novi look za povratak u gradsku vrevu.

& OTHER STORIES KOLEKCIJA ZA JESEN U GRADU

Inspirirana skandinavskim stilom i kreirana u Stockholm Atelieru, prva jesenska & Others Stories kolekcija donosi baš sve što možemo poželjeti na početku nove sezone – od najpopularnijih modela traperica, bijelog T-shirta i crnih gležnjača kao osnove svakog jesenskog ormara do jarke zelene boje, samta i leopard uzorka kao trendova koje je poznati švedski high street brend istaknuo kao osvježenje za početak nove sezone.

Uz odjevne komade koje ćemo nositi od jutra do večeri, u jednostavnim dnevnim i elegantnijim, ali još uvijek ležernim i modernim večernjim kombinacijama, & Other Stories kolekcija donosi i ključne modne dodatne koji će zaokružiti svaki outfit – crna torba, gležnjače, salonke, paper boy kapica i nekoliko komada decentnog zlatnog nakita sve su što nam treba ove jeseni.

Brend & Other Stories nažalost još uvijek ne dostavlja u Hrvatsku, no ako je ispred vas putovanje u neki od europskih gradova u kojima možete pronaći & Other Stories dućan, nikako ga nemojte zaobići.

Učitati još
Zatvori