& Other Stories uvijek ima tako lijepo donje rublje

& Other Stories uvijek ima
tako lijepo donje rublje

Lijepo donje rublje ima moć. Moć da se osjećamo posebno, zavodljivo i seksi, čak i ako ćemo taj savršeno upareni komplet grudnjaka i gaćica vidjeti samo mi. Samo znanje da se ispod slojeva svakodnevne odjeće skriva najljepši komad donjeg rublja koji će samo ponekad proviriti ispod majice dovoljan je da se uputimo u ekspediciju potrage za njim. I jednom kad dođete na lingerie odjel brenda & Other Stories zaključit ćete da ne treba tražiti dalje.

& Other Stories donje rublje

Uvijek pomalo zaklonjen od ostatka trgovine skriva najljepše stvari. Delikatne čipkaste bralette ili svilenkaste nevidljive grudnjake, gaćice divnih uzoraka, bodije od fine čipke s baršunastim detaljima, i tako iz sezone u sezonu, u divnim bojama. Ove sezone naglasak je na nježnim nijansama, pastelama i bijelim tonovima. Uvijek je pokrivena i potreba za sasvim basic komadima, crnim, nude ili bijelim, funkcionalnim topićima, podstavljenim grudnjacima i hipster gaćicama. Iako basic, ti su modeli isto izvedeni s maksimalnom pažnjom te drže sve što trebaju na pravim mjestima.

Nažalost & Other Stories ne dostavlja u Hrvatsku, ali tim više kupljeni komadi ostaju posebniji kad na putovanju naiđete na trgovinu brenda. Ovdje doznajte na kojim sve lokacijama imaju trgovine.

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori