Jedinstvene tenisice za aktivan način života
Jedinstvene tenisice za aktivan način života

Jedinstvene tenisice za
aktivan način života

Svjedoci smo da se mnoga moderna zanimanja vrte oko radnih stolova i računala. Većina nas ogroman dio dana provede u sjedećem položaju, a čak i kada smjena završi često nemamo energije za bavljenje sportom. Ipak, u tim trenucima važno se motivirati, što zbog fizičkog, što zbog mentalnog zdravlja.

Fizička aktivnost, naravno, najviše se vidi “na van”. Ponajprije na našem držanju, na kilaži, na obliku tijela… Osim toga, mi prilično brzo osjetimo kada nam nedostaje gibanja. Zglobovi škljocaju, leđa i mišići su nam nekako krući i nismo toliko fleksibilni. Ako sve to nije dovoljan poticaj, vježbanje ima utjecaj i na naše mentalno zdravlje. Fizička aktivnost poboljšava naše raspoloženje, pomaže kod anksioznosti i stresa. Ali kako krenuti?

Kako se pokrenuti?

Prije svega odaberite aktivnost koja vam neće biti tlaka. Neka za početak bude nešto jednostavno poput trčanja, što ne iziskuje hrpu iskustva i vještine. Sljedeći korak je da postavite realne ciljeve. Krenite polako i nemojte očekivati da ćete odmah trčati maratone. Prilagodite tempo sebi. Treća bitna stavka je odabir opreme. Za trčanje vam, realno, ne treba ništa puno. Trenirku i neku majicu sigurno imate. Važno je samo da odaberete prave tenisice. One će štititi vaše zglobove i stopala, stabilizirat će ih i naprosto će u njima biti udobno.

On tenisice_ Cloudstratus 3

Savršene tenisice za trčanje

Osim udobnosti, tražimo tenisice inovativnog dizajna, ali i one koje su proizvedene u skladu s načelom ekološke osviještenosti. Sve to, ali i trendi izgled našli smo u On tenisicama koje biraju svi, od trkača profesionalaca do amatera koji tek kreću.

On tenisice švicarski su brend čiji fokus je na izradi sportske odjeće i obuće za aktivan stil života. Sve je krenulo s umirovljenim sportašem Olivierom Bernhardom čija želja je bila stvoriti savršene tenisice za trčanje i pomoći trkačima u ostvarivanju njihovih ciljeva. 13 godina poslije, On brend je najbrže rastući sportski brend te prvi izbor za 7 milijuna sportaša u 50 zemalja diljem svijeta.

On tenisice_ Cloudstratus 3

On tenisice dolaze u nekoliko različitih modela. Bilo da krećete s laganim šetnjama ili trčanjem, naći ćete model za sebe.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji On brend je među vodećim proizvođačima sportske opreme u svijetu. Iz sezone u sezonu oduševljavaju svojim kolekcijama za trčanje i vanjske aktivnosti te svakodnevno kretanje. Udobnost i jedinstven dizajn, jedan su od brojnih razloga zašto ih sportaši biraju.

On tenisice_ Cloudstratus 3
On tenisice_ Cloudstratus 3

A ne smijemo zaboraviti ni na ekološku osviještenost On brenda. Kako bi proizvodnja bila što održivija, On brend koristi alternativne materijale, koriste kružni sustav i recikliraju vlastite proizvode.

On tenisice uz koje ćete trčati dvostruko brže

Kada govorimo o aktivnom načinu života, u On asortimanu možete pronaći modele koji su idealni za sve koji se žele pokrenuti. Mi ovom prilikom izdvajamo novi model Cloudstratus 3. Osvojio nas je svojim dvostrukim CloudTec® ojastučenjem koje pruža još više udobnosti, a i produljuje osjećaj svježine tijekom trčanja.

Uz Cloudstratus 3, trčat ćete dulje i dvostruko brže jer vas Speedboard® tehnologija pokreće prema naprijed. Ove tenisice su lagane i s još većom amortizacijom i povratom energije.

Bilo da ste rekreativni ili profesionalni trkač ili samo uživate u dugim šetnjama i tražite udobnu obuću za svaki dan, On tenisice idealna su opcija. Birajte trendi THE ROGER modele za svakodnevni život u pokretu, Cloudwander za obiteljsko planinarenje ili najnovije Cloudstratus 3 za udobno i brzo trčanje.

Održivost je On-u na prvom mjestu pa je mrežasti gornji dio Cloudstratus 3 tenisice izrađen od 100% recikliranog poliestera, dok ukupni reciklirani sadržaj tenisice iznosi oko 23%.

On tenisice_ Cloudstratus 3

Sada, kada smo vas motivirali da se počnete više kretati, svoje savršene On tenisice možete pronaći u trgovinama Sport Vision, Polleo Sport, Running Gate, Keindl Sport, Mass te na Jump2Sport webshopu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori