Okrugla torba će začiniti sve vaše jesenske kombinacije

Okrugla torba će začiniti sve
vaše jesenske kombinacije

Postoje torbe za svaki dan, a postoje i one koje izvlačimo iz ormara samo u posebnim prilikama. Ne nužno svečanim, već za vikend odlaske u grad na kavu ili izlaske. One su često manje praktične, ali oh tako prekrasne u svojim oblicima, bojama i materijalima. It model za ovu jesen, koji se kao broj 1 utaborio već ljetos, definitivno će biti okrugle torbe.

Ove jeseni biramo okrugle torbe

Toj je struji snažno pridonijelio nekoliko brendova, svima omiljenih – Chloé, Cult Gaia i Mansur Gavriel. Iako svatko izrađuje modele u potpunosti u svom stilu, krug se kristalizirao kao najpoželjniji oblik torbica s kojima su već osvojili cijeli svijet. I dok je ljeto bilo rezervirano za drvene i pletene modele, jesen se oboružala modelima od kože, brušene kože ili pliša, kako bi dodatno naglasila raskoš hladnije sezone.

Pomalo boho, pomalo retro, ali lako uklopljive i u minimalistički stil, okrugle torbe začinit će kombinacije svih modnih znalaca ove jeseni. U nastavku izdvajamo modele iz aktualnih kolekcija – imate li već svog favorita?

Mango

Tara Zadeh (net-a-porter.com)

See by Chloe (farfetch.com)

Jil Sander (farfetch.com)

Mansur Gavriel

Nico Giani (net-a-porter.com)

Mansur Gavriel

Mango

Chloe (net-a-porter.com)

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Mishka

Guidi (farfetch.com)

Lancaster (farfetch.com)

Thom Browne (farfetch.com)

Učitati još
Zatvori