Okosnica ženske garderobe ove jeseni: bijela košulja

Okosnica ženske garderobe ove
jeseni: bijela košulja

S jedne strane super klasična i nenametljiva, a s druge strane šarmantna i neodoljiva – bijela košulja danas se smatra i odjevnim klasikom i trendom i ne prođe jedna modna sezona, a da ju u kolekcijama dizajnerskih brendova i na vješalicama high street trgovina ne primijetimo u niz varijacija na temu.

BIJELA KOŠULJA I SVA NJENA LICA

Razloga za obožavati bijelu košulju uistinu je mnogo, no nama najdraži razlog zašto ju i dalje volimo i zašto ćemo i u jesenskoj garderobi pronaći mjesto za nekoliko njenih efektnih primjeraka, je činjenica da je lako uklopljiva u sve ženske kombinacije i različite lookove, one u kojima provodimo dane, ali i one u kojima provodimo večeri.

Bijela košulja može biti najljepša u svojoj klasici, jednostavnosti i nenametljivom stilu, može biti profinjena i elegantna, izvedena u finom pamuku ili svili za poslovne kombinacije, može sadržavati veliku dozu šarma kada je u opuštenoj silueti i oversized kroju, kada djeluje kao da je posuđena iz muškog ormara, a može biti i vrlo, vrlo romantična, s detaljem povišenog ovratnika, nježnim volanima, čipkom i mašnama. Odjevni je to komad koji su brendovi do danas interpretirali na doslovno tisuću načina, pa kako mu odoljeti i u novoj sezoni? Izdvojili smo najbolje nove modele koji bi mogli pronaći svoj put i do vaših ormara.

Mango

COS

& OTHER STORIES

Uterque

Massimo Dutti

Foto: Mango, Uterque, &Other Stories, Massimo Dutti, COS

Učitati još
Zatvori