Ogrlice s inicijalima sada su posvuda

Ogrlice s inicijalima sada su posvuda

Iako nije neka revolucionarna novost, nakit s inicijalima ponovno je pronašao svoj put do naših srca. Novi val obožavanja ogrlica koje nose prvo slovo našeg ili imena drage nam osobe, započela je modna kuća Céline, i to još prošle sezone. Slovima na ogrlici dala je novi i avangardniji imidž, pa su tako postala predimenzionirana i nekako savršeno nesavršena – s teksturom drva bambusa i ne sasvim pravilnim oblicima. U ove ogrlice vrlo brzo su se zaljubile sve trendseterice pa ih od prošle zime non stop viđamo na Instagramu.

Kolekcijom nakita Alphabet, kuća Céline tako je utabala put i za druge brendove sa sličnim idejama, a ovih dana ogrlice s inicijalima viđamo skoro pa posvuda. Novost je vlastita kolekcija personaliziranog nakita modne kuće Chloé, a osim što je njihov nakit sa slovima cijenom pristupačniji od onog kuće Céline, također je moguće birati između nekoliko različitih dizajna samih slova. Uz privjeske za ogrlice, koje je moguće kupiti u kompletu sa samom ogrlicom, tankom i elegantnom, tu je i Alphabet Ring kolekcija, prstenja s inicijalima koje neodoljivo podsjeća na pečatnjake.

Naposljetku, tu je još mnogo brendova koji trenutno proizvode personalizirani nakit i na scenu donose ogrlice s inicijalima. Mi bismo izdvojili još Edge of Ember, APM Monaco, ali i niz brendova na Etsyju, na kojem možete nabaviti ogrlice s inicijalom po zbilja pristupačnoj cijeni. Jedino vam te cijenom pristupačne ogrlice neće dugo trajati, pa ako vam se ovaj trend sviđa i zapravo biste ga nosili na dulje staze, nije loše uložiti u zlatni komad nakita koji će trajati vječno.

Chloé

Chloé

Chloé

Céline

Céline

Céline

Céline

Edge of Ember

Edge of Ember

Etsy

Etsy

Učitati još
Zatvori