Odjevni komadi od kože jedan su od najvećih modnih trendova za novu sezonu

Odjevni komadi od kože jedan su od najvećih
modnih trendova za novu sezonu

Rujan donosi početak jeseni i početak nove sezone unutar naših ormara. Stvaranje nove garderobe za jesen u koju ćemo uskoro zakoračiti vratit će nas našim starim favoritima, ali i ponuditi bezbroj novih trendova. Savršen spoj omiljenih krojeva i najnovijih trendova stvorio je moderne klasike koji su se unutar prvim kolekcija modnih kuća i brendova za jesen 2020. istaknuli kao neki od najsvestranijih, najelegantnijih i najpoželjnijih.

Uz nova koloristička rješenja i neočekivane trendi detalje, moderne klasike krasi usmjerenost na krojeve i linije, vrhunsku izradu i najkvalitetnije materijale. Upravo se iza jednog od najpopularnijih materijala krije bezbroj odličnih modela i najveći trend nadolazeće jesenske sezone. 

Odjevni komadi od kože su trend krojen po mjeri jesenske sezone

Sjajna, mat ili brušena, koža je materijal kojem se baš svake godine vraćamo s prvim jesenskim danima. Iako smo ga donedavno najčešće birali za modne dodatke, jesenske jakne i mini suknje, nova sezona kožu će istaknuti kao savršeni odabir za baš svaki odjevni komad – od modernog odijela do ženstvene midi haljine s edgy pomakom.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josephine Aarkrogh Schepelern (@josephineaarkrogh)

Istovremeno klasični i inspirirani trenutnim modnim trendovima, odjevni komadi od kože u svaku će garderobu unijeti najbolje od oba svijeta – s svestranošću klasika i s posebnim naglaskom na moderan izgled svakog od komada, svaki od kožnih modela za jesen 2019. savršeno će odigrati ulogu modernog klasika.

Kolekcije modnih kuća, dizajnera i high street brendovi u svojim su prvim jesenskim kolekcijama već predstavili pregršt odličnih komada od kože koji ove sezone zaista izgledaju bolje no ikad. Osim efektnog izgleda, sve više kožnih komada danas dolazi s predznakom vegan što znači da se sve više brendova okreće prema cruelty-free i sustainable vrijednostima.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CARMEN HAMILTON (@carmengracehamilton)

Iako se odjevni komadi od kože nalaze među jesenskim novitetima s najvišim cijenama, oni su defitinivno vrijedni investicije jer ćete ih nositi godinama, neke čak desetljećima. Najbolje smo izdvojili u nastavku!

Zara
Zara
COS
H&M
Topshop
Nanushka
Mango
Massimo Dutti
Zeynep Arcay
Bottega Veneta
Mango
Bottega Veneta
Bottega Veneta
COS
Arket
COS
Gabriela Hearst
Zara
Tibi
Mango
Saint Laurent
Mango
Topshop
Prada
Lvir
Massimo Dutti
Andersson Bell
Arket
Massimo Dutti
Mango
Zara
Altuzarra
COS
Arket
COS
H&M
Nanushka
Tom Ford
Arket
Acne Studios
COS
Massimo Dutti
Mango
Arket
Alexander McQueen
16Arlington
H&M
H&M
Ganni
Topshop
Mango
Tom Ford
Mango
Arket
Zara
COS
Massimo Dutti
COS
Massimo Dutti
Zara
Arket
Dodo Bar Or

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori