Ležerne kombinacije za svaki dan koje ćemo nositi ovog proljeća

Ležerne kombinacije za svaki dan koje
ćemo nositi ovog proljeća

Sljedeći tjedan donosi užurbani ritam, bezbroj obaveza, ali i prve proljetne dane koji će donijeti dozu svježine i optimizma nakon duge i hladne zime te označiti novi početak u našoj garderobi. Prve proljetne kolekcije davno su stigle u popularne modne trgovine i online shopove, a sada se polako približavamo vladavini novih trendova, raskošne palete boje, vibrantnih uzoraka i efektnih modnih dodataka u našem ormaru koji će transformirati naš look i svakodnevne kombinacije. Kako sa stilom zakoračiti u novu sezonu?

Nova sezona, nove odjevne kombinacije

Najnovijim proljetnim trendovima koji u središte modnog svijeta vraćaju lagane tkanine i ženstvene krojeve, boje i uzorke, pridružit će se proljetni klasici i omiljeni ležerni komadi. Baloner i blejzer, traperice i T-shirt, fino pletivo i klasične košulje bit će savršeni početak kombinacija za svaki dan, a novi trendovi donijet će im osvježenje i novi izgled.

U potrazi za modnom inspiracijom koja na najbolji mogući način spaja proljetne klasike i najnovije favorite zavirili smo na street style scenu koja vrvi odličnim outfit idejama. Među njima istaknule su se odjevne kombinacije britanske influencerice Kim Turkington koja se nalazi iza odličnog modnog bloga Love Cloth i inspirativnog Instagram profila @loveclothblog.

Ležerne kombinacije koje ćemo obožavati nositi

Među svojim modnim favoritima za proljetnu sezonu popularna britanska blogerica istaknula je nekoliko odličnih odjevnih komada i modnih dodataka koji će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru i u kojima se krije bezbroj odličnih kombinacija. Očekivani izbor kariranog blejzera, plavih traperica, jednostavnog T-shirta, bijele košulje te crnih cipela i udobnih tenisica, Kim je obogatila dodatkom trendi kardigana, efektnih torbica te ležerne trenirke i najpoželjnijim bojama sezone koje u svakoj proljetnoj garderobi daju trendi pomak, a jednostavnoj odjevnoj kombinaciji zanimljiviji izgled. Uz dodatak nekoliko komada zlatnog nakita, minimalnog make upa i blagih valova, Kim je stvorila savršeni proljetni look u kojem ćete lako pronaći inspiraciju za prve proljetne dane.

Od spoja blejzera, T-shirta i traperica s kojim ne možete pogriješiti kada je jednostavni proljetni look za svaki dan u pitanju do spoja kožnog blejzera koji svakom outfitu donosi onaj cool faktor i trenirke koju ćemo nositi kod kuće, ali i izvan nje, u nastavku donosimo dozu inspiracije koja će vam pomoći da izvučete ono najbolje iz novih trendova i omiljenih proljetnih klasika te sa stilom zakoračite u proljetnu sezonu.

Učitati još
Zatvori