Izdvojili smo najljepša odijela u klasičnim i modernijim verzijama iz novih kolekcija
Izdvojili smo najljepša odijela u klasičnim i modernijim verzijama iz novih kolekcija

Izdvojili smo najljepša odijela u klasičnim i modernijim verzijama iz novih kolekcija

Sezona ljetnih godišnjih odmora nažalost je je pri kraju i spremamo se za povratak u urede. Nerado se spremamo i reći zbogom outfitima koji su obično sadržavali kupaće kostime u kombinaciji s haljinom, tunikom ili kratkim hlačama i suknjom.

Ponovno ćemo svaki radni dan započinjati nam s istim modnim izazovom – što danas odjenuti na posao? Jedan outfit na koji uvijek možemo računati definitivno je – odijelo. Modni klasik u fokusu je novih kolekcija modnih brendova, a gotovo nikada ne silazi s vrha najpoželjnijih modnih komada. Osim što izgleda jednako moderno i efektno, kao i elegantno, bitno će nam olakšati jutarnje spremanje. Pet minuta bit će dovoljno za savršeni poslovni look.

Odijelo kao vječni klasik

U prvoj polovici prošlog stoljeća odijela su iz muškog prešla u ženski ormar i među romantične i ženstvnene modele unijela jednostavan kroj i neutralnu paletu boja. Prva odijela unutar ženskih ormara kreirali su veliki dizajneri poput Coco Chanel i Yves Saint Laurenta. Oni su mijenjali modni svijet do danas kada su njihovi klasici još uvijek izvor inspiracije za modne kuće i high strete brendove. Odijela su zadržala status moćnog komada koji unutar svake, a osobito unutar poslovne garderobe, unosi jednostavnost sa snažnom porukom.

Desetljećima, odijela su donosila spoj jednostavnih linija i neutralnih boja koji je stvarao klasičan izgled i isticao se kao uvijek siguran odabir koji je spajao strukturiranost i eleganciju. U posljednjih nekoliko sezona odijelo je prešlo granice poslovnog stila i formalnog odijevanja. Novi, privlačni modeli dekonstruirali su njegove poznate oštre linije, a monotoniju neutralne palete zamijenili vibrantnim jarkim i romantičnim pastelnim bojama. Ove sezone ponovno su u fokusu odijela u neutralnim nijanasama u kombinaciji s klasičnim siluetama i laganim materijalima poput lana i satena. Također, nose se i odijela u verziji sa suknjama, kao i vrlo trendi trodijelna odijela s odgovarajućim prslukom.

U nastavku donosimo najljepša odijela iz novih kolekcija poznatih high street brendova idealnih za povratak na posao.

Učitati još
Zatvori