Odijela u boji idealna su za svečane prilike

Odijela u boji idealna su za
svečane prilike

Svečane prilike nam često zadaju glavobolje jer ne znamo što odjenuti. Ovo se osobito odnosi na ljetno razdoblje u kojem tijekom svečanih prilika želimo biti dotjerani, a osjećati se ugodno. Obično je naglasak na dugim svečanim haljinama koje izgledaju prekrasno, ali ih kasnije nemamo gdje nositi. Poželjno je birati modne komade koje ćemo i kasnije moći kombinirati. Iako je naglasak mode posljednje vrijeme na nosivim komadima, za svečane prilike se volimo dotjerati, a komad koji se nameće kao idealan odabir je odijelo u boji.

Odijelo u boji je must have komad sezone

Odijela u boji su posvuda, možemo ih vidjeti na stranicama visokih modnih kuća, ali i na policama high street brendova. Odijelo u boji je idealan odabir za vjenčanje jer ćemo izgledati glamurozno i dotjerano, a imat ćemo komplet koji kasnije možemo nositi odvojeno. Ove sezone u boji su pastelne boje, ali i jarke poput ružičaste i zelene. Francuski dizajner Jacquemus je izbacio odijela u boji koja su naprosto savršena. Kada govorimo o materijalima, prisutni su razni, ali mi bismo posebno izdvojili lanena odijela. Lan kao materijal je izrazito zahvalan. U njemu se osjećamo ugodno, a riječ je o materijalu koji ljet hladi našu kožu.

Odijela u boji predlažemo kombinirati na sandale na petu ili natikače koje su posebno popularne ove sezone. U kombinaciji s it mini torbicom imat ćete savršen ljetni outfit idealan za svečane prigode. Kasnije ova odijela možete nositi na dnevne varijante u kombinaciji s popularnim chunky sandalama ili tenisicama. Osim toga laneni sako je savršen odabir za ljetne večeri u kombinaciji s kratkim jeans hlačama i crop topom. Riječ je o odijelu koje se zaista isplati imati jer ga se može dugo nositi. Koju boju ćete odabrati ovisi o vama, ali za one vjerne minimalizmu uvijek su prisutne i zagasite boje.

Dolce & Gabbana
Dries Van Noten
Etro
Monki
Monki
Monki
The Attico
Tom Ford
Valentino
Victoria Beckham
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, Monki, Zara, Mytheresa

Preporuka

Zatvori