Najbolji novi modeli koje su donijeli prvi dani 2019.

Najbolji novi modeli koje su
donijeli prvi dani 2019.

U središtu modnog svijeta trenutno se nalazi veliko sezonsko sniženje koje će do kraja veljača donijeti odlične popuste na zimsku kolekciju, a čiji će kraj označiti početak nove sezone i najaviti dolazak novih kolekcija. Iako su proljetni dani još daleko, baš kao i dolazak prvih proljetnih modela na police naših omiljenih modnih trgovina, već prvi dani u 2019. godini donijeli su savršeno osvježenje za svaku garderobu.

U omiljenim zimskim odjevnim komadima i trendi modnim dodacima, modni brendovi najavili su prve trendove koji će obilježiti godinu pred nama, a koje već sada možete dodati u svoju shopping košaricu i zimsku garderobu – od nove palete boja do novih modernih izdanja poznatih klasika koji će još jednom biti osnova svake kombinacije.

KOMADI KOJE SU DONIJELI PRVI DANI U 2019.

Veliki broj it komada i trendova koji su vladali modnim svijetom i našim garderobama ove godine s početkom nove ostavili smo iza nas, no nekoliko cool trendova i neodoljivih odjevnih komada svoje je mjesto pronašlo u novim kolekcijama i među najpoželjnijim trendovima za 2019. Svestrana kombinacija bijele vintage bluze i traperica koja će sa dozom francuskog šarma odgovoriti na svaku priliku još uvijek će biti jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih outfita, baš kao i koordinirani setovi koji u dva komada u istom uzorku ili boji kriju efektni look za svaku priliku. Među najpoželjnijim komadima još jednom će se pronaći fino pletivo, haljina na preklop i odijelo, a neutralne nijanse još jednom će se istaknuti u središtu raskošne palete boja.

Trideset najboljih novih komada koji su upravo stigli u poznate modne trgovine kao dio prvih mini kolekcija ove godine.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Učitati još
Zatvori