Najljepši high street modeli u kojima ćemo dočekati i provesti ljeto

Najljepši high street modeli u kojima
ćemo dočekati i provesti ljeto

Ljeto samo što nije stiglo! Najtoplije dana u godini najavile su prve ljetne kolekcije koje su stigle u naše omiljene modne trgovine i online shopove i još jednom donijele pregršt uzbudljivih modnih trendova koji će najtoplije dane u godini još jednom istaknuti kao one najraskošnije kada je o modi riječ. Osim povratka omiljenih modnih klasika u kojima ćemo pronaći onaj savršeni početak ljetnog ormara i svakog outfita, kolekcije za novu sezonu donijele su i nekoliko noviteta koji će biti baš ono što tražimo kako bismo osvježili ili čak transformirali svoj ljetni look. Gdje već sada možemo pronaći najbolje ljetne modele?

Španjolski high street brend Mango i ovog se ljeta istaknuo odličnom kolekcijom koja donosi savršeni spoj novog, osvježenog izdanja omiljenih klasika i najpoželjnijih trendova. Jednostavne siluete ukrasili su upečatljivi detalji, dok su se moderni krojevi spojili s neutralnom paletom bojama kako bi svaki ljetni model u naše ormare unio i dozu elegancije i pregršt mogućih kombinacija.

Još jedna Mango kolekcija koja nas je osvojila

Najnovija Mango kolekcija bez sumnje je donijela baš sve što možemo poželjeti u svojoj garderobi za posljednje proljetne dane i ljetne mjesece ispred nas. Isto mišljenje s nama zasigurno dijele mnogi jer ćemo najpopularnije odjevne komade i modne dodatke s Mango potpisom viđati gdje god se okrenuli. Prozračni materijali, trendi boje i upečatljivi detalji, ženstvene siluete i nekoliko ležernih modela stvorenih za slobodne i vikend dane – novi Mango modeli osvajaju na prvi pogled.

Kao najpoželjnije modele u kojima ćemo dočekati, ali i provesti ljeto, Mango je istaknuo rupičastu i bijelu haljinu, moderna odijela od lana, šarmantne ljetne topove, lagane traper modele i svestranu slip suknju.

Novu Mango kolekciju otkrijte u nastavku, a sve modele već možete pronaći u Mango trgovinama i na službenoj stranici mango.com.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori