Novi Birkenstock modeli natikača za sve klasičarke

Novi Birkenstock modeli natikača
za sve klasičarke

Nije tajna da su Birkenstock sandale obožavane među ženama (ali i muškarcima) već dugi niz godina i da uspijevaju polarizirati modnu publiku kao malo koji drugi model/brend, no ne možemo se oteti dojmu da se vojsci Birkenstock obožavateljica svake godine pridružuje još mnogo novih žena. Vjetra u leđa tom trendu koji sada već ima bezvremensku kvalitetu daje i sami brend, koji istih nekoliko kultnih modela svaki put iznova uspijeva učiniti tako svježima i poželjnima.

Birkenstock kolekcija za proljeće 2021.

I aktualno proljeće donosi nam brojne novitete iz Birkenstock svijeta, i k tome više od 100 novih, odnosno osvježenih modela.

Kolekcijom za proljeće 2021. dominiraju prepoznatljivi stilovi Arizona, Gizeh i Madrid, a nama je ovo možda najdraža ponuda dosad, jer njome pretežito dominiraju zemljane boje. Novi Birkenstock modeli pojavljuju se u niz varijacija na temu smeđe, bež, pa čak i narančaste boje, te nema sumnje da su stvoreni za što lakše kombiniranje uz svakodnevnu odjeću. Birkenstock natikače već su odavno postale mnogo više od funkcionalne obuće, pa ćemo ih i u toplijoj sezoni viđati u niz chic kombinacija. Ovi modeli stvoreni su baš za to! Cijelu novu kolekciju istražite ovdje.

Foto: Birkenstock

Učitati još
Zatvori