New Balance tenisice su veliki hit koji se rodio u izolaciji

New Balance tenisice su veliki hit
koji se rodio u izolaciji

Promatrajući gotovo cijelu prošlu godinu i početak ove, sve se okrenulo za 180 stupnjeva. Počeci pandemije i izolacija koju je korona nametnula ozbiljno su nas testirali, mijenjali način na koji razmišljamo, ono što nosimo, što kuhamo i jedemo, kako živimo općenito. Neki novi trendovi su se rodili, koje nismo mogli predvidjeti, niti smo ih očekivali. Kuhalo se uz inspiraciju s Tik-Toka (i još uvijek tamo pronalazimo odlične ideje!), a kao glavno ogledalo garderobe postavio se Instagram jer su se modni brendovi jasno izgubili predstavljajući nove kolekcije pa su profili stvarnih ljudi direktna refleksija i naših vlastitih osjećaja i misli po pitanju mode.

Samo da je casual, cozy, udobno i mekano – trenirke su zavladale svim aspektima života. U trenirkama radimo od kuće, izlazimo obavljati sve što trebamo; u nedostatku mjesta za okupljanje, zimska formula za odijevanje postala je vrlo jasna, a sastoji se od gornjeg i donjeg dijela trenirke, kaputa (koji ćemo na proljeće zamijeniti blejzerom) i nezaobilaznih tenisica.

New Balance tenisice su najpoželjnije u 2021.

A kakve tenisice su došle na sam vrh najpoželjnijih? Na tragu chunky modela i predimenzioniranih tenisica 2018. i 2019., 2020. smo iz ormara izvukli pouzdani trend 90-ih i takozvane dad sneakers. Sigurne, pouzdane i objektivno ne baš lijepe, ove tenisice u se savršeno uklopile u outfite većine poznatih influencerica koje su nam pokazale da zapravo mogu izgledati jako cool. Reflektirajući cijeli naizgled lijeni athleisure look, tenisice koje su nekad nosili naši tate, pružaju neki umirujući ton i sigurnost udobne i kvalitetne tenisice.

A najpopularniji modeli? Definitivno dolaze iz New Balance asortimana. New Balance tenisice nosili smo unazad nekoliko godina kada su zasjale na modnom nebu, no ubrzo su ih zasjenili drugi, puno veći hitovi, većih sportskih brendova. Na tron su se popeli oni najobičniji modeli – bijelo-srebrni 530 i sivo-bijeli 990v5. I ono što je najvažnije – jako, jako dobro se uklapaju u svaki look s trenirkom, tajicama, a pogotovo uz bijele debele čarape.

New Balance 530
New Balance 530
New Balance 990 v5
New Balance 990v5

I jedan i drugi model su dizajnirani kao tenisice za trčanje, New Balance 990 još u 80-ima kad je bio najnajpredniji model ovog brenda te New Balance 530 u 90-ima kao pokušaj da se vrate među vodeće sportske brendove. Ubrzo su i jedan i drugi postali rado viđeni i u street style kombinacijama, a sada vidimo njihov veliki povratak na tron najpoželjnijih.

Kako ih nose trendseterice pogledajte u nastavku.

Učitati još
Zatvori