New Balance 650 novi model želimo imati odmah
New Balance 650 novi model želimo imati odmah

New Balance 650 novi model
želimo imati odmah

Svako toliko osvane neki komad koji nam je predmet žudnje i želimo ga u našoj kolekciji odmah. Kada govorimo o modi i trendovima za istu, naglasak je na nosivim komadima koji su iz funkcionalne percepciji postali ultimativni za dobar streetwear. New luxury je postao novi couture, a visoke modne kuće se doslovno natječu čiji sportski komadi će biti popularniji. Komad, koji bismo posebno istaknuli su tenisice, a New Balance 650 nam je trenutno na wishlisti.

New Balance kao vodeći lider kada su u pitanju tenisice

Retro estetika sportske kuće New Balance je trenutno pri vrhu modne streetwear ljestvice. Nakon 550 modela o kojem smo često pisali i koji je stalno sold out, dolazi nam visoki model 650. Tenisice, koje oblikom podsjećaju na Jordanice, su zapravo iste kao i 550 model, samo visoke do gležnja. Ako ste pak ljubitelji visokih tenisica, a volite New Balance estetiku, onda je ovaj model kao stvoren za vas. Model je napravljen s velikim i prepoznatljivim logotipom u raznim bojama, ovisno o onome što preferirate.

new balance 650
new balance 650
new balance 650
new balance 650

Kako je jesen u znaku odvažnih outfita obogaćenih uzorcima, tako i ove tenisice vidimo kao završni match koji će podići svaku kombinaciju. Vjerujemo kako ih neće biti lako kupiti, za sada su dostupne na američkom tržištu, no očekuje se kako bi vrlo brzo trebale doći i na europsko, stoga budite u pripravnosti i pratite službene New Blance stranice. Predlažemo ih nositi na traperice i košulje, lijepo će se uklopiti i na nešto poslovnije outfite koje želite razbiti trendi detaljem. Tenisice su zaista komad u koji se isplati uložiti jer se mogu nositi na sve i jednostavno kombinirati.

new balance 650
new balance
new balance
new balance 650
new balance

Foto: Instagram, New Balance

Učitati još
Zatvori