New Balance 574 za klince i bebe najslađa je stvar u svijetu tenisica: Evo gdje ih kupiti
New Balance 574 za klince i bebe najslađa je stvar u svijetu tenisica: Evo gdje ih kupiti

New Balance 574 za klince i bebe najslađa je stvar u svijetu tenisica: Evo gdje ih kupiti

Mini verzije popularnih tenisica uvijek su preslatke no model New Balance 574 apsolutno je neodoljiv.

Najprodavaniji model New Balance tenisica za klince može se kupiti u raznim varijantama, materijalima i kombinacijama boja no on nije samo presladak.

Mame čiji klinci nose ovaj hit u malom kažu da jer riječ o jako udobnim tenisicama koje nisu stvorene samo za šminku već i za trčkaranje i bezbrižnu igru. Tenisice New Balance 574 kao stvorene su za aktivne mališane koji su uvijek u potrazi za novom avanturom.

Stvorene za udobnost

Poznata tvrtka tenisica iz Bostona, New Balance, model 574 u prodaju je pustila 1988. godine, spojivši dva modela svojih dotadašnjih tenisica s odličnim ocjenama kupaca.

Stvorene za trčanje i šetnju na duge staze, američke tenisice osvojile su svijet, a premda ovaj brend ima mnogo hit modela u rukavu, znalci iz područja tenisica model 574 smatraju obućom koja najbolje prezentira stil i filozofiju samog brenda.

New Balance

Jednostavne za samostalno obuvanje

Pri izboru obuće za mališane, svaki roditelj ima iste kriterije. Najvažnije je provjeriti je li obuća kvalitetna i udobna, hoće li nogica u njoj moći disati i hoće li je djevojčica ili dječak moći sami obuti u vrtiću, ili barem to pokušati.

Tenisica New Balance 574 pokriva sve te zahtjeve, jer je izrađena od kvalitetnih materijala uz pomoć tehnologije koja se razvijala godinama te prilagođena malim nogicama – i rukicama.

Naime, modeli namijenjeni bebama i toddlerima dolaze s praktičnim čičkom zbog kojeg su odlični za samostalno obuvanje, dok modeli za veću djecu dolaze s vezicama, baš poput tenisica New Balance 574 za odrasle.

Pronašli smo najljepše modele malenih tenisica New Balance 574 koje možete naručiti do svoje adrese, a koje će oduševiti i klince i roditelje!

Učitati još
Zatvori