Jednostavna outfit formula koja uvijek garantira savršenu kombinaciju

Jednostavna outfit formula koja uvijek
garantira savršenu kombinaciju

@fundachristophersen

Odabir savršene kombinacije je pravi mali izazov s kojim se susrećemo svako jutro. U potrazi za kombinacijom u kojoj smo istovremeno izgledati sređeno i osjećati se ugodno, spremni smo isprobati baš sve. Novi modni trendovi uvijek su uzbudljivi dodatak garderobi i svakodnevnom looku, no upravo su oni jednostavni i svestrani modni klasici i basic komadi modeli kojima se uvijek iznova vraćamo.

Kako naizgled sasvim obične odjevne komade pretvoriti u efektni look za dnevne obaveze i večernja druženja?

@orionvanessa

SAVRŠENA OUTFIT FORMULA S KOJOM NE MOŽETE POGRIJEŠITI

Bez obzira na promjenu sezona i nove trendove koje donose, jedan detalj uvijek ostaje isti – neutralna paleta koja spaja crnu i bijelu boju te zagasite i nenametljive bež, plave, zelene i smeđe nijanse uvijek je savršeni izbor ako unutar svojih ormara želite kreirati svestranu garderobu u kojoj se svi komadi međusobno slažu i koja nudi bezbroj različitih kombinacija. Iako se odlično slažu s trendi modelima, ti klasični modeli s modernim pomakom i u neutralnim bojama najbolje izgledaju spojeni zajedno – rezultat su jednostavne kombinacije koje će odlično pristajati gotovo svakoj prilici.

Uz nekoliko ključnih odjevnih komada u neutralnim bojama, sve što će vam trebati da uvijek savršeni outfit po uzoru na street style zvijezde je nekoliko efektnih komada zlatnog nakita. Od omiljenih hoop naušnica i ogrlica s privjescima do efektnih komada s dodatkom raskošnih boja koje će odlično izgledati u spoju s neutralnom paletom ostatka outfita.

@deborabrosa

U nastavku donosimo nekoliko outfit ideja za dnevne i večernje lookove, ali i nekoliko odličnih komada nakita i noviteta iz high street ponude u kojima se krije ona savršena kombinacija koju uvijek tražimo.

@orionvanessa
@deborabrosa
@orionvanessa
@fundachristophersen
@fundachristophersen
@deborabrosa
@fundachristophersen

SVE ŠTO VAM TREBA ZA EFEKTNI LOOK:

Freywille
Freywille
Freywille
Missoma
Missoma
Missoma
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Foto: Instagram, Freywille, Missoma London, Mango, Zara, Massimo Dutti

Preporuka

Zatvori