Svi modeli zbog kojih ćete ovog ljeta poželjeti natikače na petu

Svi modeli zbog kojih ćete ovog ljeta
poželjeti natikače na petu

I prije njezinog službenog početka, ljetna sezona stigla je u naše ormare i istaknula prve odjevne favorite i nekoliko najpoželjnijih modnih dodataka. S prvim ljetnim vrućinama koje je donio kraj svibnja, ljetni komadi i trendovi našli su se u fokusu naše garderobe što je za mnoge značilo da je vrijeme za shopping. Ako ste početak ljetnih temperatura dočekali nespremni, visoko na vašoj shopping listi zasigurno se nalaze udobne, praktične i efektne ljetne cipele koje ćete nositi u ležernim i elegantnim, dnevnim i večernjim kombinacijama, na gradskom asfaltu i u šetnji uz obalu mora. Uz šarmantne espadrille čije najbolje modele smo već izdvojili ovdje, natikače na petu istaknule su se kao još jedan model uz kojim vam neće trebati niti jedan drugi par cipela.

Objavu dijeli Haley Boyd (@haleboyd)

Istovremeno jednostavne i elegantne, udobne praktične, natikače s srednje visokom, stabilnom block potpeticom su savršeni ljetni model cipela koji nećete skidati s nogu. Dovoljno udobne da u njima provedete cijeli dan, ali i dovoljno elegantne da u njima ušetate u večer koja donosi promjenu atmosfere i promjenu looka, ali s natikačama na petu na nogama neće tražiti i promjenu cipela.

Osim jednostavnosti silueta i linija, natikače s potpeticom jednostavnost unose i u kombiniranje jer se slažu s baš svakim ljetnim modelom. Nosite ih kao dio ležernih dnevnih kombinacija u kojima će glavu ulogu igrati ležerni basic komadi poput traper šorca ili mini suknje, u spoju s ljetnim poslovnim klasicima od lana poput lanenog poslovnog odijela ili lanene midi suknje ili u kombinaciji s ženstvenim haljinama krojenima po mjeri ljetnih tuluma i svečanosti.

Od prvih ljetnih high street kolekcija do high end brendova, najbolje model izdvojili smo u nastavku.

Stradivarius

Mango

Zara

Uterque

Aldo

Fabio Rusconi (Karla Store)

Valentino

Charlotte Olympia

Musa

Chloe

Chloe (Karla Store)

Trademark

Stradivarius

Zara

Mango

Guliver

Mango

Bershka

Guliver

Aldo

Stradivarius

Bershka

Zara

Zara

Mango

Mango

Zara

3.1. Phillip Lim

Loq

Tosca Blu (Karla Store)

Uterque

Rejina Pyo

Mansur Gavriel

Foto: Instagram, Aldo, Bershka, Guliver, Karla Store, Mango, Net-a-porter, Stradivarius, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori