Pronašli smo dupe verziju Botteginih natikača u Bershki
Pronašli smo dupe verziju Botteginih natikača u Bershki

Pronašli smo dupe verziju
Botteginih natikača u Bershki

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a samim tim mijenjaju se i trendovi. Ove godine smo svjedočili raznim trendovima koji su pomalo neobični. Naglasak je na bojama, vibrantnim kombinacijama i uzorcima. Možete spajati nespojivo i stvarati color blocking kombinacije s raznim modnim komadima. No, trend koji je sigurno obilježio ovu sezonu su sandale s perjem i krznene natikače. Riječ je o trendu o kojem svi imaju mišljenje, ali što god mislili ove vibrantne cipele zaista mogu podići svaku kombinaciju. Bottega Veneta je izbacila svoju verziju krznenih sandale, a mi smo dupe verziju pronašli u Bershki.

Bottega Veneta sandale kao ultimativni hit ljeta

Modna kuća Bottega Veneta posljednjih par godina je na tronu modnog svijeta. Naime, diktiraju trendove i što god izbace, bilo da je riječ o torbi, čizmama ili cipelama, svjetska streetstyle scena to odmah prihvati. Prošle godine im je svaki komad bio hit, ali od svih komada nama su javiše ‘zapele za oko’ krznene natikače. Natikače su se vratile u modu, a kao cipela su jednostavnije i zgodnije od sandala. Ne trebate ih vezati niti išta već ih samo navučete i dotjerani ste. Upravo zbog svoje praktičnosti i glamuroznog izgleda su osvojile modnu scenu.

Kada je neki model popularan, vrlo brzo dupe verziju izbace high street brendovi. Stoga nas ne čudi što smo krznene natikače pronašli u Bershki. Možete ih kupiti u dvije boje, a nama se osobito sviđa jarka žuta. Predlažemo ih kombinirati na svečane kombinacije i na važne evente. Natikače su zamišljene za večernje lookove, no ako ste hrabri i želite koketirati s modom na pravi način, možete ih složiti i na dnevnu kombinaciju. Predlažemo ih nositi na slip haljine preko kojih možete prebaciti blejzer i mini torbicu. Svaki outfit možete dodatno ‘začiniti’ zanimljivim odabirom statement nakita i tako se istaknuti u masi.

cipele
bershka
cipele
bershka
cipele
bershka
cipele
bershka

Foto: Instagram, Bershka

Učitati još
Zatvori