Napokon je došlo vrijeme za suknje, pulovere i gole noge

Napokon je došlo vrijeme za suknje,
pulovere i gole noge

Zimske slojeve (nadamo se ) sada napokon možemo pospremiti u ormare i izvući sve one lepršave komade i lagane materijale koje smo planirali za proljetne dane. Temperature još uvijek nisu dovoljno visoke da bi u potpunosti odbacili okove hladnog vremena, no možemo polako krenuti kombinirajući najbolje od dva svijeta. Sunčeve zrake izvukle su nas na terase, u parkove i na šetnice gdje napokon, s guštom, možemo otkriti gole noge, a najbolja pratnja tom proljetnom aspektu svakako su suknje i haljine.

Kombinacija kojoj je teško odoljeti!

I dok se haljinama veselimo kao savršenom univerzalnom komadu uz koji ne trebamo ništa više, suknje su zahvalne baš zbog tog momenta mogućnosti raznovrsnog kombiniranja. Kad je riječ o trenutno aktualnim modelima, zaista imate priliku izabrati što god vam se sviđa – od satenskih slip modela, preko plisiranih suknji pa do onih na preklop ili na kopčanje, no svakako su midi suknje veliki hit i ovog proljeća.

Kako su trendseterice to dobro pokazale, odlično se nose uz pletivo i sweatshirts, utaknute za pasicu ili opuštene da prate pad suknje. Razne veste, dolčevite, puloveri ili debele pamučne majice dugih rukava dobro će zaštititi od onog prvog vala hladnoće, dopuštajući da noge ipak ostaju gole. A hoćete li uz to birati tenisice, čizmice, mokasinke ili balerinke, ostaje na vama – u nastavku donosimo inspiraciju s Instagrama.

Učitati još
Zatvori