Handmade nakit s potpisom koji nas je očarao
Handmade nakit s potpisom koji nas je očarao

Handmade nakit s potpisom koji
nas je očarao

Svaki komad nakita Damiani jedinstveno je umjetničko djelo koji su napravili stručni zlatari, kao rezultat jedinstvenih dizajna, velike pažnje detaljima i korištenjem visokokvalitetnih dragulja. Kolekcija Margherita inspirirana je modernom i fascinantnom Margheritom Savojskom, poznatom po svojoj profinjenoj ljepoti, kraljevskoj ravnoteži i odlučnom karakteru. Ova omiljena kraljica potaknula je kreativnost Enrica Grassija Damianija koji joj je posvetio dragocjeni cvjetni dragulj.

Umjetnost kao inspiracija

 

Upravo je strast prema umjetnosti kraljice Margherite kao i stručnosti zlatara draguljarske kuće Damiani ujedinjena u prstenju, narukvicama i ogrlicama ove kolekcije koja profinjeno spaja drago i poludrago kamenje, elegantna ležišta i neobične detalje, oživljavajući tradiciju i suvremenost.

Ovu kolekciju karakterizira u potpunosti ručno izrađen cvjetni element koji budi eleganciju ivančice (tal. Margherita), prekrasnog cvijeta koji se u Italiji daruju među zaljubljenim parovima kako bi iskazali svoju povezanost.  Linearan i geometrijski dizajn ukrašen je blistavim draguljima koje su pomno odabrali stručni zlatari Valenze.

Skladno nježna i romantična, svijetlih kombinacija boja zlata i dijamanata, ametista i safira, ova kolekcija svojim kreacijama daje profinjenu i bezvremensku privlačnost. Istražite ovu uzbudljivu kolekciju dijamantnog nakita Damiani u butiku Mamić 1970 u Ulici Frane Petrića u Zagrebu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori