Nakit koji je veliki trend za ovo ljeto
Nakit koji je veliki trend za ovo ljeto

Nakit koji je veliki trend za ovo ljeto

Kada govorimo o modnom stilu možemo zaključiti kako je on puno više od odjevnih komada. Naime, imati stila značilo bi koketirati s modom, biti autentičan i unikatan u modnim odabirima. Jako je važno da se sami dobro osjećamo u odjeći koju nosimo. Stil određuje puno komponenata, a posebno bismo naglasili modne dodatke. Oni su ti koji zapravo čine razliku i u svaki outfit unose posebnu dozu razigranosti i svježine. Od modnih dodataka, najviše volimo nakit.

Cool nakit koji smo nosili kao djeca

Ljeto nam je došlo i prije nego smo mislili, a kolekcije su prepune novih trendi detalja koje jedva čekamo kupiti. Ove sezone nose se neonske boje i upečatljivi detalji. Kada govorimo o nakitu vratila se estetika 2000-ih i nakit koji smo nosili kao djeca. Riječ je o glomaznom nakitu u raznim bojama i s detaljima koji će podići svaku kombinaciju. Nakit možemo kombinirati u raznim prigodama bile one dnevne ili večernje. Kod večernjih kombinacija predlažemo jednostavne modne komade koje će upečatljivi nakit podignuti i dati im ono nešto. Ako ste hrabri i volite koketirati s bojama i uzorcima, onda predlažemo color blocking kombinacije u sinergiji s upečatljivim nakitom.

Modni detalji koji čine razliku

Modni detalji poput torbica, šešira, nakita i svilenih marama su završni touch svakoj kombinaciji. Odabirom trendi komada naša odjeća će drugačije izgledati i dobiti novo ruho. Crna mini haljina, koju smatramo jednostavnim klasikom uz odgovarajuću ogrlicu će se pretvoriti u trendi, a istovremeno glamuroznu kombinaciju. Od boja, ove sezone nosimo ružičastu , zelenu i narančastu pa u tom smislu predlažemo i nakit u tim bojama. Osim ogrlica, prstenja i naušnice su poželjni detalji. S obzirom na to kako ove sezone nosimo retro estetiku, velika plastična prstenja su idealan odabir za kupanje na plaži jer je riječ o nakitu otpornom na vodu i sol. Zablistajte ovog ljeta na pravi način, a mi vam donosimo najljepši nakit koji već danas možete kupiti.

Zara
Zara
Zara
Zara
Bimbayola
Mango
Mango
Mango

Foto: IMAX, Zara, Bimbayola, Mango

Učitati još
Zatvori