Ove jeseni nosimo trendi prozirni nakit
Ove jeseni nosimo trendi prozirni nakit

Ove jeseni nosimo trendi prozirni nakit

Kada govorimo o modi i modnim trendovima, možemo zaključiti kako se brzo mijenjaju. Ove sezone svjedočili smo raznim novitetima, ali ono što nas je posljednje oduševilo je povratak retro estetike iz devedesetih i 2000 – ih. Naime, osim što nas ta odjeća i modni detalji asociraju na djetinjstvo, riječ je uglavnom o vibrantnim komadima za koje smo mislili kako se nikada neće vratiti u modu. Utjecajem pop kulture i određenih serije poput Euforije, osim trendi komada, svjedočimo povratku i naglašenog make upa koji se savršeno uklapa na prozirni nakit koji smo nosili kao djeca.

Prozirni nakit s vibrantnim detaljima

Sigurno se svi sjećamo nakita koji smo nosili u djetinjstvu. Riječ je o prozirnom nakitu u bojama, osobito prstenju koje bismo naslagali u vibrantnim nijansama. Zaista se nismo nadali kako će se taj trend vratiti, ali moda je fluidna i zna nas iznenaditi. Modne kuće poput Bottege Venete su izbacile proziran nakit koji je kasnije došao u dupe verziji u high street brendove. Osobito bismo izdvojili novu Zarinu kolekcije koja je puna prozirnih naušnica, ogrlica i prstenja. Riječ je o velikom i upečatljivom nakitu koji će posebno istaknuti svaku kombinaciju.

Stil se gradi godinama i on je skup osobnosti, autentičnosti i komada. No, da biste posebno izgradili vlastiti stil, potrebno se poigrati modnim detaljima. Oni su dodaci koji čine razliku i koji na bilo koji outfit stavljaju vaš estetski potpis. Ovaj nakit predlažemo nositi na jednostavne kombinacije kako bismo ih istaknuli na pravi način. Osobito će se lijepo uklopiti na poslovne outfite u vidu ženskih odijela. Tako ćemo klasičnu kombinaciju učiniti razigranijom. Prozirni nakit je idealan odabir jer se možemo s njim kupati i nositi ga na plažu. Na jesen i zimu je dodatak koji će osvježiti svaku kombinaciju. Jesenski večernji outfiti su uglavnom minimalistički u crnoj ili bijeloj varijanti, a ovaj nakit će vas učiniti posebnima.

cos
cos
nakit
h&m
h&m
h&m
h&m
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, COS, Swarovski

Učitati još
Zatvori