Najveći jesenski trendovi: Što odjenuti na vjenčanje?
Najveći jesenski trendovi: Što odjenuti na vjenčanje?

Najveći jesenski trendovi: Što
odjenuti na vjenčanje?

Narodna mudrost nam govori da se svadbe smatraju najvažnijim danom u životu i kako onda ne bismo željeli izabrati ono najbolje za ovu svečanu priliku? Kada je riječ o haljinama za svadbu, naša mašta se pretvara u beskrajno polje mogućnosti, svaki izbor priča svoju priču. Od klasičnih i elegantnih, do modernih i nekonvencionalnih, svaka haljina ima svoju posebnu čaroliju koja se stapa s osobnošću i stilom.

Kao gost na vjenčanju, želite prigodno odabrati odjeću koja će odražavati vašu ljubav prema paru, ali istovremeno ne zasjeniti mladenku koja naravno mora ponijeti titulu najljepše djevojke.

Očaravajući izbor haljina za svaki stil

Muškarci mogu odabrati između klasičnih smokinga, elegantnih odijela ili čak nekonvencionalnih kombinacija košulja i sakoa koje izražavaju sofisticiranu opuštenost. Za dame, opcije su gotovo beskrajne – od glamuroznih dugih haljina do šarenih koktel haljina koje odišu šarmom i elegancijom.

Jedna od najuzbudljivijih stvari kod odabira je raznolikost stilova koji su nam na raspolaganju. Možemo zaroniti u budućnost s haljinom inspiriranom metalik materijalom i sjajem ili se prepustiti bajkovitom izgledu. Ako više volite suvremeni pristup, tu su haljine s jednostavnim, čistim linijama koje naglašavaju eleganciju minimalizma, a za stylish djevojke izdvojili smo bestsellere sezone.

Samo morate paziti da obućom pratite stil i kolorit te estetiku haljine, koja je fokus vaše odjevne kombinacije.

Klasične haljine u neutralnim tonovima

Haljine klasične forme u neutralnim nijansama uvijek su sigurna opcija za iskazivanje elegancije i decentnosti, a kombinirajte ih s jednostavnim metalik sandalama i podudarajućim srebrnim ili zlatnim nakitom. Kod torbica, birajte u skladu s nakitom i obućom istovremeno igrajući se izborom koji smo odabrali.

Konvencionalne haljine sa sjajom

Za konvencionalne haljine u bojama, koje šarmiraju svojim sjajem i svježinom, kombinirajte ih sa štiklama i torbicom u koloritu za koji se odlučite. Kombinacija nebi trebala sadržavati više od tri boje kako bi outfit pratio kontinuitet i estetiku.

Plisirana haljina za bajkovitu svadbu

Plisirani materijali veliki su hit ove sezone, a njihov izgled asocira nas na bajkovite elegantne haljine koje ističu romantiku u svakome. Kombinirajte ih sa srebrnim sandalama ili cipelama sa sjajnim detaljima, istom torbicom i decentnim srebrnim nakitom za cjelokupni bajkoviti i romantični look.

Print na haljini za izazivanje pažnje

Za hrabrije žene, izvukli smo haljine s printom. Stilizirajte ih s jednostavnim sandalama i odgovarajućom torbicom u boji, te privucite poglede cijele svadbe svojim hrabrim i uzbudljivim modnim izborom.

Haljine s atraktivnim detaljima za trendy look

Posljednih par sezona vidimo modnu opsesiju motivom mašna, cvijeća i resicama te smo za vas odabrali haljine koje su savršene za stvaranje trendy i uzbudljivih outfita.

Ukomponirajte haljinu s klasičnim sandalama, trendy torbicom i velikim nakitom za cjelokupni šarm i postanite centar pažnje na sljedećoj svadbi.

Sandale s metalik sjajom

 

Blistavi detalji i ukrasi na sandalama

Elegantne bijele sandale

Raskošna paleta torbica

Metalik sjaj i detalji kod torbica

Torbice s zlatnim elementima

Srebrni nakit

Zlatni nakit

Dodić

Šareni nakit

U konačnici, svatko tko sudjeluje u svadbenom slavlju ima priliku da zasja u svjetlu stila i elegancije. Bez obzira jeste li nevjesta koja hoda prema oltaru u svojoj izabranoj vjenčanici ili gost koji veselo pleše na plesnom podiju, odjeća igra važnu ulogu u stvaranju nezaboravnih trenutaka. Dakle, dopustite da vaša mašta slobodno luta dok birate kombinaciju koja će vam omogućiti da se osjećate kao prava zvijezda svadbenog dana.

FOTO: Zalando, MaxMara, Zara, H&M, Mango, &otherStories, MyTheresa, Instagram  @jourdansloane, @mango)

Učitati još
Zatvori