Najslađi džemperi Instagrama

Najslađi džemperi Instagrama

Jesen samo što nije stigla na vrata, a s njom i odabir najdražeg pletiva koje ćemo nositi cijelu hladnu sezonu. Iako je izbor zaista bogat i to je već vidljivo u novim kolekcijama brendova još od proljeća na radaru imamo dva preslatka modela.

Lirika Matoshi džemper s trešnjicama i oblacima

Dolaze s potpisom brenda Lirika Matoshi čija je dizajnerica kosovskog podrijetla s njujorškom adresom prvobitno postala poznata po čarapama od tila, trendu koji je vladao 2019. godinom. U međuvremenu su upečatljivu haljinu s uzorkom jagoda i potpisom Lirika Matoshi proglasili haljinom godine, no nama nije promakao ni cropped model džempera koji dolazi u dvije varijante i koji je uvjerljivo najslađi džemper Instagrama.

Jedna verzija na plavoj pozadini ima izvezene 3D trešnjice, a druga travu i bijele oblake. Već su se našli u ormarima brojnih trendseterica zbog zanimljivog uzorka, ali i kroja – kratki džemper ima puf rukave i zato lako može postati baš onakav statement komad kakav ste oduvijek tražili. Super se slaže s plavim i bijelim traperom, a baš onako kako je dizajnerica to i zamislila, unijet će radosni moment u garderobu i razveseliti svakoga tko ga bude nosio. Pogledajte ih na linku – brend dostavlja u Hrvatsku.

Učitati još
Zatvori