Najpopularnija Self-Portrait haljina ove sezone

Najpopularnija Self-Portrait
haljina ove sezone

Među miljenike modne publike, već se godinama svrstava poznati brend Self-Portrait, koji je svojim haljinama uljepšao brojna događanja i slavlja, a nije tajna da je omiljen i među Hrvaticama. Iako je stekao slavu čipkastim koktel haljinama, Self-Portrait nastavio je iz sezone u sezonu razvijati svoju estetiku i polako se odmicati od ovih modela koji su istinski bestselleri brenda. Tako smo se ovog proljeća upoznali s niz novih atraktivnih stilova, a brendu je vjetar u leđa svakako dala i činjenica da je jednu Self-Portrait haljinu prije nekoliko tjedana u jednoj službenoj prigodi nosila i Meghan Markle, danas vojvotkinja od Sussexa.

Njena zelena haljina otvorenih ramena brzo je postala prodajni hit, no još veći prodajni uspjeh trenutno ostvaruje jedna druga Self-Portrait haljina, za koju smo uvjereni da ste ju već susreli na Instagramu.

A post shared by Melody (@meowiie) on

Cvjetna žuta Self-Portrait haljina

Ovu Self-Portrait haljinu i sami smo zapazili na mnogo Instagram profila blogerica i influencerica, koje su je istaknule kao najpopularniji i najpoželjniji komad iz Self-Portrait kolekcije za proljeće/ljeto 2018. Haljina je rezana iz žutog šifona s cvjetnim printom i dolazi u opuštenom i lepršavom kroju maxi duljine. Cijelom duljinom je plisirana, a šarmantna kreacija dodatno je zaokružena detaljem otvorenih ramena, pri čemu rukavi ležerno spadaju s ramena. Lepršava, prozračna i jako romantična, ova haljina najbolje dočarava viziju Self-Portraita za aktualnu sezonu. Sve o njoj doznati možete na web stranici brenda.

A post shared by Lou Sotto (@lousotto) on

A post shared by Melody (@meowiie) on

A post shared by Luna Colada (@lunacolada) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori