U ovoj Mango kolekciji pronaći ćete najljepše točkaste komade za proljeće

U ovoj Mango kolekciji pronaći ćete
najljepše točkaste komade za proljeće

Najpopularniji print već nekoliko toplijih sezona svakako je onaj točkasti, a točkice smo unazad par godina viđale u svim mogućim varijacijama na temu. One su najprije zadominirale proljetnim i ljetnim odjevnim komadima; bluzama, haljinama i suknjama, da bi zatim preplavile i modne dodatke, cipele i torbice. Čini se da njihovom šarmu i dalje teško odolijevamo, jer nas jedna za drugom oduševljavaju i najnovije kolekcije za proljeće 2021. s potpisom poznatih modnih brendova.

Jedna od njih dolazi s potpisom Manga i donosi nam uvjerljivo najšarmantnije točkaste komade trenutno.

Mango točkasti komadi za proljeće 2021.

Iako prva Mango kolekcija za proljetne dane tek djelomično otkriva svoje adute za topliju sezonu, ona nam istovremeno jasno daje do znanja kako će točkice biti neizostavan trend u ženskoj garderobi i ove godine.

Pritom, najnovija selekcija točkastih komada iz Manga osvaja na prvi pogled. Tu je jedna divna točkasta bluza koja svojim krojem djeluje kao da je posuđena iz muškog ormara, te će kao takva biti savršena za kombiniranje s odijelima, hlačama, midi suknjama i šorcevima. Našu pažnju privukao je i jedan savršeni točkasti kombinezon iz Manga, idealan za formalnije prigode, a kolekciju zaokružuju romantični odjevni komadi u znaku volana, nabora i voluminoznih rukava, posuti šarmantnim točkicama.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori