Što odjenuti na jesensko vjenčanje?

Što odjenuti na jesensko vjenčanje?

2020. godina jedna je od onih koje nećemo zaboraviti. Pandemija koronavirusa naše je svakodnevice preokrenula naglavačke, a privikavanje na novu situaciju u svima nama osvijestilo je koliko su nam naizgled sasvim male, obične i nebitne stvari značile i koliko su nas veselile. Osim što je promijenila način na koji radimo, na koji kupujemo i na koji se družimo, globalna pandemija promijenila je većinu naših planova. Mnogi među nama morali s otkazati svoja putovanja i ljetovanja, a jednaki efekt pandemija koronavirusa izazvala je i u svijetu vjenčanja.

Većina mladenaca koji su s nestrpljenjem iščekivali svoj dan, sada su se našli pred neizvjesnom situacijom u kojoj se kao najsigurniji odabir istaknuo otkazivanja vjenčanja do sljedeće godine. Iako se jesen čini jednako neizvjesna kao što su to bili proljeće i početak ljeta iza nas, u kalendarima mnogih među nama još uvijek stoje vjenčanja.

Ako ste ove jeseni pozvani na vjenčanje, bilo da se radi klasičnom ili o bitno intimnijem slavlju koje su kao alternativu velikoj svadbi odabrali mnogi parovi, pitanje koje će se neizbježno nametnuti je Što odjenuti?.

Haljine idealne za jesenska vjenčanja

Iako će zadržati dio ljetne prozračnosti, kombinacije za jesenska vjenčanja krasit će zagasite boje i raskoš delikatnih materijala poput svile, satena i šifona. Svestrana i ženstvena haljina još jednom će biti omiljeni izbor, a nove kolekcije istaknule su bezbroj odličnih modela među kojima zaista nije teško pronaći savršeni model. Ako ste u potrazi za haljinom za jesensko vjenčanje, divne kreacije u svojim su jesenskim kolekcijama ponudili baš svi modni brendovi, od pristupačnih high street imena do prestižnih modnih kuća i dizajnera.

Neutralne boje, izuzev bijele koja je rezervirana za mladu, i dalje će biti omiljeni izbor mnogih. Elegantne haljine u nijansama bež boje te crnoj kao vječnom klasiku izbor su s kojim ne možete pogriješiti. Ipak, novi trendovi za nadolazeću jesen istaknuli su i predivne nijanse plave, zelene i smeđe boje. Osim što će odlično izgledati unutar svakodnevnih kombinacija, te će boje biti savršen, istovremeno trendi i klasičan, izbor za jesensku svadbu. Jednako elegantan efekt ostvarit ćete odabirom sjajnih metalik boja i floralnih uzoraka.

Od neutralne palete i dužine iznad koljena preko tonova dragog kamenja i midi dužine do elegancije crne i klasičnih linija, izbor najboljih haljina koje smo pronašli u jesenskim kolekcijama donosimo u nastavku.

Huishan Zhang
Zara
H&M
H&M Conscious Exclusive
Jil Sander
Sezane
RIXO
A.W.A.K.E Mode
& Other Stories
Roksanda
Zara
Uterque
Massimo Dutti
Adam Lippes
Needle & Thread
Mango
Mango
H&M
Artclub
H&M
H&M
Sezane
Uterque
Uterque
Mango
Galvan
Rejina Pyo
H&M
Zara
Twinset
Sezane
Mango
Twinset
Mango
Huishan Zhang

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane, Twinset, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori