Najljepše haljine iz high street kolekcija koje ćemo nositi ove jeseni

Najljepše haljine iz high street kolekcija
koje ćemo nositi ove jeseni

Prve jesenske kolekcije najavile su početak nove modne priče u modnom svijetu i našim ormarima – vrijeme je za jesensku garderobu, a mnogi među nama već su u potrazi za najboljim novim odjevnim komadima i modnim dodacima. Jesenski trendovi davno su se iskristalizirali na modnim pistama, a prve high street kolekcije za jesen donijele su i prve odjevne komade i modne dodatke koje ćemo dodati u našu garderobu. Bilo da ste odlučili u potpunosti transformirati svoju prošlogodišnju jesensku garderobu ili ju osvježiti s tek nekoliko novih komada, jesenska haljina jedan je od najboljih komada koji možemo dodati svojoj garderobi prije nove sezone.

Haljina je zvijezda naše ljetne garderobe, a svoje će počasno mjesto zadržati i unutar jesenskog ormara.

Haljine koje su donijele jesenske kolekcije

Nova sezona donijela je nekoliko novih varijacija na temu omiljenog klasika koji krasi status najbolje prijateljice u svakom ormaru, a trendi modeli jesenskih haljina istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih komada u baš svakoj high street kolekciji za jesen. Iako su se novi trendovi poigrali s jesenskom haljinom i u potpunosti transformirali njezin izgled, oni su istovremeno zadržali onu prepoznatljivu dozu elegancije zbog koje joj se uvijek vraćamo.

Boemske modele inspiriranih sedamdesetim godinama ukrasili su cvjetni i životinjski uzorci u bogatim zemljanim tonovima, dok su se minimalistički modeli istaknuli jednostavnim krojevima i neutralnim bojama. Jesenske kolekcije donijele su i sve omiljene klasike – od savršene i trendi dnevne košulja-haljine do slip modela od svile ili satena idealnih za večernje prilike. I u nadolazećoj jesenskoj sezoni, haljine će biti jedan od najjednostavnijih izbora unutar svakog ormara za kojim ćemo posegnuti kada uz minimalno truda želimo izgledati maksimalno dobro.

Uz tenisice, salonke ili nove trendi čizme, jesenske haljine bit će jedan od naših favorita za svaku garderobu, a savršeni model i ove ćemo jeseni lako pronaći na high streetu – 33 najboljih modela izdvojili smo u nastavku.

H&M
COS
Topshop
Bershka
H&M
Mango
H&M
Stradivarius
Stradivarius
Zara
Massimo Dutti
COS
Topshop
H&M
Massimo Dutti
Mango
Zara
Topshop
Zara
H&M
Mango
Zara
Uterque
Stradivarius
Zara
Arket
Topshop
H&M
Mango
COS
Arket
COS
Arket
Topshop
H&M

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Topshop, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori