Najbolji jesenski modeli iz garderoba Mango djevojaka

Najbolji jesenski modeli iz
garderoba Mango djevojaka

Mango Girls su (još uvijek) naša modna inspiracija

Usprkos situaciji, street style scena još uvijek uživa u velikoj popularnosti unutar modnog svijeta, a njezine zvijezde su it djevojke suvremenog doba koje trendi komade nose na drugačiji, ali istovremeno i mnogima pristupačniji i bliži način. Iako se unutar njihovih ormara nalaze komadi luksuzni modnih kuća, it djevojke iz susjedstva ne zaziru od high street brendova. Španjolski high street brend Mango jedan je od omiljenih brendova, a njegove se obožavateljice i ambasadorice već nekoliko godina okupljaju iza hashtaga #mangogirls. Odjevne kombinacije Mango Girls s modelima omiljenog španjolskog high street brenda u glavnoj ulozi i ove su jeseni savršena modna inspiracija.

Jesenske kombinacije Mango djevojaka istaknule su ono najbolje od jesenske kolekcije koja je okupila omiljene jesenske klasike i spojila ih s najnovijim modnim trendovima. Od klasičnih krojeva od nekih novih silueta, od neutralne palete do nijansi zelene koje oživljavaju svaku jesensku kombinaciju, Mango je još jednom ponudio najbolje od trenutnih modnih trendova.

Najbolji Mango odjevni komadi za jesen 2020.

Jednako poput mnogih, Mango djevojke posegnule su za svestranim trendi komadima koji su već pronašli svoje mjesto unutar njihovih prvih jesenskih outfita. Toplo pletivo je svake jeseni nezaobilazni dodatak svakoj garderobi, baš kao i odjevni komadi od kože koji će u trenu razbiti monotoniju jesenskog ormara i unijeti dozu suptilnog seksipila u garderobu za novu sezonu.

Uz trendi klasike, Mango djevojke su svojim jesenskim kombinacijama dodale i neočekivane komade. Od svih nijansi zelene boje koje su obojile kolekcije brojnih high end i high street brendova i istaknule se kao jedan od omiljenih trendova sezone do velikog povratka vunenog prsluka. Svoje jesenske kombinacije zaogrnule su popularnim shacket modelima i prošivenim jaknama.

Koji su najbolji Mango odjevni komadi za jesen i kako ih nositi u narednim tjednima? Inspiraciju pronađite u ormarima naših najdražih Mango djevojaka čije street style kombinacije ove sezone izgledaju bolje no ikad.

Mango odjevni komadi za jesen 2020. hlače
Mango odjevni komadi za jesen 2020. karirana jakna
Mango odjevni komadi za jesen 2020. crne čizme

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori