5 najboljih komada koje još uvijek možete uhvatiti na posljednjim tjednima ljetnog sniženja

5 najboljih komada koje još uvijek možete uhvatiti na posljednjim tjednima ljetnog sniženja

Iako je iza nas već mjesec dana ljetnog sniženja, u ponudi modnih kuća, high street brendova i online shopova još uvijek se mogu pronaći odlični komadi koji će upotpuniti vašu ljetnu garderobu i istovremeno biti savršeni početak jesenske. Daleko od trendi modela na koje ćemo zaboraviti s dolaskom nove sezone, najbolji komadi koje možete pronaći na ljetnom sniženju su oni jednostavni basic modeli koji se često ističu kao prvi izbor u svakodnevnim kombinacijama.

NAJBOLJI KOMADI S LJETNOG SNIŽENJA

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Tijekom ljetnih sniženja u ponudi modnih kuća i high street brendova mogu se pronaći ne samo modeli koje su donijele njihove ljetne kolekcije, već i modeli iz onih proljetnih što veliko sezonsko sniženje uvijek ističe kao priliku da posegnete za onim modelima koji će svoje mjesto pronaći u vašem ormaru i nakon kraja ljetne sezone i tako maksimalno iskoristite odlične popuste. Proljetna i ljetna sezona uvijek donose pregršt odličnih modela traperica, kožnih jakna i bluze, modela koji nikad ne izlazi iz mode i naših ormara. Iako će cijena svakog od tih komada rasti s kvalitetom njihovog materijala i imenom koje stoji iza modela, ljetno sniženje prilika je da investirate u kvalitetne basic modela, bez da pređete vlastiti budžet za shopping.

Koji su najbolji modeli koje još uvijek možete uloviti na ljetnim sniženjima i gdje ih pronaći? Top pet komada u high end i high street izdanju za vas smo pronašli i izdvojili u nastavku.

KOŽNA JAKNA

Isabel Marant

Mango

BIJELA BLUZA

Ulla Johnson

H&M

T-SHIRT S PRINTOM

Stella McCartney

Heartbreak (Asos)

CRNE TRAPERICE

M.i.h. Jeans

Topshop

ZLATNI NAKIT

Chloe

Anthropologie

Foto: Instagram, Anthropologie,  Asos, H&M, Mango, Net-a-porter, Topshop

Učitati još
Zatvori