Najbolji crni blejzeri koje ćemo birati za poslovni look, ležerne kombinacije i svečane prilike

Najbolji crni blejzeri koje ćemo birati za poslovni look, ležerne kombinacije i svečane prilike

S proljetnim danima na korak od nas, novim kolekcijama na policama omiljenih modnih trgovina i početkom proljetnih mid-season sniženja, sada je savršeno vrijeme za veliku transformaciju garderobe u kojoj će naše zimske favorite zamijeniti novi trendi modeli i omiljeni modni klasici kojima se vraćamo svakog proljeća. U središtu proljetnih modnih trendova još jednom su se istaknuli raskošna paleta boja, vibrantni uzorci i efektni detalji koji i najjednostavnije modele pretvaraju u statement komada, unose svježinu u naše garderobe i daju karakter našim svakodnevnim kombinacijama. Uz efektne komade koji će plijeniti pažnju, niti jedan proljetni ormar ne bi bio potpuno bez nekoliko modnih klasika koji će savršeno zaokružiti proljetnu modnu priču unutar našeg ormara i biti onaj nepogrešivi početak svakog outfita.

Spoj jednostavnih linija i neutralnih tonova još jednom će se istaknuti kao kombinacija iza odjevnih komada i modnih dodataka primjerenih baš svakoj prilici – od profesionalnog poslovnog looka preko ležernih kombinacija s dozom elegancije do najsvečanijih prilika kojih neće nedostajati ni ovog proljeća. Među najpoželjnijim modnim klasicima ovog proljeća istaknuo se crni blejzer kojeg, osim svestranosti i elegancije klasičnih odjevnih komada, krasi i status jednog od najpoželjnijih trendi komada.

PROLJETNI MODNI KLASIK KOJEG ĆEMO NOSITI UVIJEK I SVUGDJE

Jednostavan i elegantna, crni blejzer kroz desetljeća je zadržao svoje mjesto u svakom ormaru kao jedan od najpoželjnijih klasika. U posljednjih nekoliko sezona, veliki povratak blejzera među najpoželjnije modne trendove vratio je crni blejzer u središte naših ormara kao najsvestranije i najelegantnije izdanje tog popularnog komada koji istovremeno utjelovljuje ono najbolje od novih trendova i poznatih klasika. U novim modelima koje krasi moderni pomak, crni blejzer istaknuo se kao savršeni izbor za poslovni look u kojem smo ga najčešće nosili kao dio klasičnog crnog odijela i kao savršena alternativa proljetnoj jakni u svečanim kombinacijama. Uz ona najelegantnija izdanja, crni blejzer svoje je mjesto pronašao i unutar mnogo ležernijih kombinacija u kojima ćemo ga i ovog proljeća spojiti s udobnim basic modelima poput traperica, tenisica i bijelog T-shirta.

NAJBOLJI CRNI BLEJZERI ZA PROLJEĆE 2019.

Za bezbroj proljetnih kombinacija, u nastavku donosimo izbor najboljih crnih blejzera iz high end i high street kolekcija.

Reserved

Reserved

Reserved

Chloé

Altuzarra

Massimo Dutti

H&M

Totême

Akris

Isabel Marant

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Victoria Beckham

Racil

Saint Laurent

Mango

Mango

Mango

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Zara

Učitati još
Zatvori