Baš svi komadi i trendovi koje možemo poželjeti u proljetnom ormaru na jednom mjestu

Baš svi komadi i trendovi koje možemo poželjeti u proljetnom ormaru na jednom mjestu

SVI PROLJETNI TRENDOVI I KOMADI NA JEDNOM MJESTU

Početak proljetne sezone donosi i početak velike transformacije modnog svijeta i naše garderobe u središtu koje će se naći najnoviji trendovi i komadi. U potrazi za svim ključnim trendovima, odjevnim komadima i modnim dodacima koji će obilježiti nadolazeću sezonu te u trenu osvježiti i začiniti naš proljetni ormar i look, zavirili smo u kolekciju poznatog francuskog brenda Naf Naf koji je za proljeće 2019. pripremio još jednu zanimljivu modnu priču. Francuska elegancija koja je postala dio prepoznatljive estetike brenda Naf Naf u proljetnoj se kolekciji spojila s jarkim bojama, efektnim detaljima i glamurom Las Vegasa.

NEODOLJIVI SPOJ FRANCUSKOG ŠARMA I GLAMURA LAS VEGASA

Igra jarkih boja i svjetla, nebo u dubokoj nijansi plave boje i bez oblačka na vidiku, slavne kockarnice, šarene kuće iz pedesetih i kapelice za vjenčanja u kojima je i Elvis Presley izrekao ono veliko da nekoliko puta, ulična umjetnost i cadillac auti u pastelnim bojama – boje i atmosfera Las Vegasa poslužile su kao savršena inspiracija za najnoviju Naf Naf kolekciju u koju su unijele razigranost i živost grada koji nikad ne spava i uvijek kocka, ali i proljetne sezone.

U proljetnoj modnoj priči, Naf Naf djevojka odlazi na modno putovanje na kojem njezin šarmantni francuski stil pronalazi svoj savršeni spoj u raskoši Las Vegas estetike. Potpuno različite i naizgled nespojive, francuska i Las Vegas estetika spojene zajedno stvaraju jednu od najboljih modnih kolekcija za proljetnu sezonu i u pregršt efektnih odjevnih komada i modnih dodataka za dnevne i večernje, ležerne i svečane kombinacije, dokazuju da se suprotnosti privlače.

Uz prepoznatljivu francusku eleganciju te upečatljive detalje, jarke boje i glamur Las Vegasa, Naf Naf kolekcija za proljeće 2019. inspiraciju je pronašla i u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća – odjevni komadi od brušene kože i traperice s trapez nogavicama, raskošni floralni motivi, uzorak lanca i igra grafičkih oblika, ženstvene maxi haljine i romantične bluze nose najbolje od modnih sedamdesetih, ali s trendi pomakom koji svakom od retro modela daje vrlo moderni izgled.

ELEGANTNI MODELI ZA POSEBNE PRILIKE

Uz najpoželjnije modne trendove i komade za svakodnevne kombinacije, Naf Naf proljetna kolekcija donosi i raskošne, glamurozne i ženstvene modele za sve večernje i svečane prilike koje vam donosi nadolazeća sezona. Uz elegantne haljine koje će vas osvojiti na prvu, među odjevnim komadima za svečane prilike ističu se i kombinezoni u jarkim bojama te klasično odijelo u najraskošnijem materijalu ukrašenom cvjetnim uzorkom. Ako vam proljeće donosi onu najposebniju svečanu priliku – vaše vjenčanje – Naf Naf kolekcija krije i savršenu romantičnu vjenčanicu u kojoj ćete sve ostaviti bez daha i istovremeno se osjećati jednako dobro kao što ćete izgledati.

NAF NAF KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE 2019.

Od najpoželjnijih trendova i komada za dnevne kombinacije do elegantnih modela za one najsvečanije i najsvečanije proljetne priliku, u nastavku otkrijte sve modele iz Naf Naf proljetne kolekcije u divnom lookbooku koji nas vodi na šarene ulice Las Vegasa.

Foto: Naf Naf

Učitati još
Zatvori