‘Must have’ modni dodaci koji će svoje mjesto pronaći u baš svakoj jesenskoj garderobi

‘Must have’ modni dodaci koji će svoje mjesto pronaći u baš svakoj jesenskoj garderobi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TALISA SUTTON (@talisa_sutton) on

Polako, ali sigurno, približavamo se jesenskoj sezoni. Osim što donosi sve hladnije i tmurnije dane, jesen krije i drugu, bitno raskošniju i privlačniju stranu. Jedna od najboljih stvari koje donosi jesen su jesenski modni trendovi koji će još jednom stvoriti zanimljivu priču unutar svake kolekcije i garderobe. U fokusu još jednom će se naći toplo pletivo i neutralna paleta boja s dodatkom nekoliko trendi tonova, svestrana haljina i odjevni komadi od kože koje ćemo nositi uvijek i svugdje.

Iako su jesenski odjevni komadi, topli materijali i zagasite boje prva asocijacija na jesenski look, niti jedna garderoba i kombinacija neće biti potpune bez modnih dodataka.

Raskoš i čar jesenskih modnih dodataka

Jesen i modni dodaci vole se javno. Hladnija polovica godine u koju ćemo uskoro polako zakoračiti nezamisliva je bez pomoći modnih dodataka čija uloga više nije samo i najjednostavnije kombinacije učiniti zanimljivima, već oni postaju izvor prijeko potrebne topline i zaštita od kiše, snijega i hladnoće. No, praktična uloga koju im svaku jesen nanovo prišivamo nije razlog da zanemarimo onu estetsku, posebice ove jeseni kada će se ona ponovno naći u prvom planu. Bilo da govorimo o praktičnim dodacima poput torbama i čizama ili dodacima s dekorativnom ulogom poput marama i nakita, ove jeseni uživat ćemo u njihovoj raznolikosti i raskoši.

View this post on Instagram

Monochrome lover ?

A post shared by Mirjam Flatau (@mija_mija) on

Must have modni dodaci za jesen 2020.

Modni dodaci onaj su dio modnog svijeta i naših ormara u kojima ćemo se rado zaigrati i tražiti modele koji se ističu upečatljivim detaljima, jarkim bojama i neočekivanim pomacima, čak i kada su u svojoj suštini vrlo klasični. Najbolji modni dodaci koje možete dodati u svoju jesensku garderobu istovremeno nose jednostavnost basic krojeva, eleganciju klasika i efektan izgled najnovijih trendi komada što ih ističe kao najsvestraniji izbor vrijedan investicije.

Osim efektnog izgleda, u većini modnih dodataka tražit ćemo i onu njihovu praktičnu stranu zbog čega se tijekom jesenske sezone nećemo odvajati od elegantnih i ugodnih gležnjača i vječno privlačne cross-body torbe. Iako bitno hladnija, jesenska sezona još uvijek će nas počastiti s pregršt sunčanih dana zbog kojih ćemo nadohvat ruke uvijek imati omiljeni par sunčanih naočala. Kako bismo svakoj, i najjednostavnijoj, kombinaciji dali osobni pečat, u jesensku garderobu dodat ćemo nekoliko efektnih komada nakita i fini šal ukrašen raskošnim uzorkom.

Pregled modnih dodataka bez kojih ne možemo zamisliti jesensku sezonu i najbolje modele iz aktualnih kolekcija, donosimo u nastavku!


Sunčane naočale

Saint Laurent (Optika Anda)
Bottega Veneta (Optika Anda)
Gucci (Optika Anda)


Efektni nakit

Freywille Hommage à Claude Monet
Freywille Hommage à Claude Monet
Freywille Hommage à Claude Monet


Klasične gležnjače

By Far
H&M
Uterque


Cross-body torba

Hunting Season
Massimo Dutti
Mango


Marama

Stine Goya
Croata
Zara

Foto: Instagram, Croata, Freywille, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Optika Anda, Stine Goya, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori