Komade ovog talijanskog brenda svaka trendseterica želi u svom ormaru

Komade ovog talijanskog brenda svaka
trendseterica želi u svom ormaru

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANDY TORRES (@stylescrapbook)

2009. godine počinje priča o jednom od zanimljivijih talijanskih brendova današnjice, koji je u vrlo kratkom roku stao uz bok velikanima talijanske mode – i kada je riječ o kolekcijama, i kada je riječ o pozicioniranju samog brenda na svjetskoj modnoj mapi. Njegovo ime je MSGM, a te 2009. pokrenuo ga je Massimo Giorgetti, u partnerstvu s Paoloni grupom. Nakon godina provedenih u trgovini i konzaltingu, Massimo je napravio iskorak u modne vode, i to s perspektivnim brendom za čije ga je ime inspirirao sada već kultni glazbeni sastav MGMT.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Magali Concept Store (@magaliconceptstore)

MSGM i njegova tajna uspjeha

Uspjeh za brend, pokazalo se, bilo je interpretiranje posljednjih modnih trendova u kaleidoskopskim i umjetničkim dimenzijama, a mnogi su od početaka isticali kako MSGM ima slobodan duh i pomiče granice mode. U svojim kolekcijama, u jedno je uspješno spojio uličnu modu, vrhunske krojeve i ženstvene elemente, te sve naposljetku zaokružio s inovativnom upotrebom loga na odjeći. Nije trebalo dugo da MSGM kao novu mladu nadu mode istakne talijanski Vogue, a njegovu čistu energiju vrlo brzo su zavoljele i talijanske trendseterice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Magali Concept Store (@magaliconceptstore)

Boje, uzorci, detalji i oblici, četiri su elementa koja i danas oblikuju rad modnog brenda MSGM, koji je kod nas dostupan ekskluzivno u Magali Concept Storeu, u zagrebačkoj Dežmanovoj ulici. Svaka nova kolekcija brenda priča je za sebe, a komadi koje nam donosi ostavljaju snažan vizualni dojam, iako su u svojoj suštini vrlo nosivi. Massimo je poznat kao veliki kolekcionar umjetnina, pa je u posljednjih nekoliko godina realizirao i nekoliko vrlo uspješnih suradnji između umjetničkog i modnog svijeta, odnosno njegovog brenda. Ako se i vama sviđa njegova estetika, u nastavku smo izdvojili komade koje je ove jeseni i zime na našu modnu scenu doveo Magali Concept Store:

Foto: Instagram, Farfetch

Učitati još
Zatvori