Jednostavan trik za trendi i chic jesenske kombinacije

Jednostavan trik za trendi i chic
jesenske kombinacije

@lucywilliams02

Jesenske kolekcije i ove su godine donijele pregršt modnih trendova među kojima se kao jedan do ključnih očekivano istaknula raskošna paleta boja. Od bijele boje i nježnih bež tonova preko bogatih nijansi crvene, ružičaste i zelene do crne boje i sivih tonova, svaka boja je pronašla svoje mjesto među modelima iz jesenskih kolekcija i novim favoritima unutar naših ormara.

Raznolika i raskošna paleta je osim novih trendova stvorila i nove, zanimljive kombinacije te unijela svježinu u monotoniju jesenskih klasika obojenih neutralnim tonovima. Nijanse smeđe našle su se u središtu svake jesenske modne priče i istaknule kao savršeni izbor za svaku kombinaciju, dok su one najraskošnije lookove stvorile boje dragog kamenja i trendi uzorci. Uz it boje sezone i razigrane kombinacije koje stvaraju u različitim kombinacijama, prvi jesenski dani vratili su nas i efektnom izgledu monokromnih kombinacija koje će ove jeseni, baš kao i prošle, biti jedan od najpoželjnijih modnih trendova kako na street style sceni, tako i u našem ormaru.

@aimeesong

MONOKROMNE KOMBINACIJE ZA CHIC I TRENDI LOOK

Istovremeno jednostavne i efektne, monokromne kombinacije u narednim će tjednima zavladati uličnom modnom pistom. Od all black kombinacija kao svestranog i neutralnog favorita monokromnog svijeta te njihove prozračnije i svjetlije varijante obojene bijelom bojom do trendi kombinacija obojenih nijansama žute, smeđe, crvene ili zelene, ove ćemo sezone savršeni look lako pronaći u kombinacijama u kojima je baš svaki komad obojen istom bojom.

Popularne trendseterice već smo imali prilike vidjeti u odličnim monokromnim kombinacijama kojima su dale novi trendi pomak. Za razliku od monokromnih kombinacija koje su birale prošle jeseni i zime, njihovo novo izdanje donosi igru vrlo sličnim, ali opet različitim nijansama iste boje koja stvara novu dimenziju unutar jednostavnog monokromnog looka.

@laugh_of_artist

Još jedan novi dodatak kombinacijama obojenim u jednu boju su uzorci u kojima osnova boja looka još uvijek bitno prevladava, dok su druge boje unutar uzorka tek decentni dašak svježine. Posljednji trik koji trendseterice koriste kako bi osvježile i promijenile svoje omiljene monokromne kombinacije su upečatljivi modni dodaci u drugim bojama.

Kako izgleda savršeni jesenski look obojen jednom bojom? Nekoliko odličnih primjera s ulične modne piste u kojoj ćete pronaći savršenu outfit inspiracija za jesen, donosimo u nastavku.

@paris.with.me
@deborabrosa
@deborabrosa
@deborabrosa
@aimeesong
@laugh_of_artist
@hannastefansson
@aimeesong
@laugh_of_artist
@aimeesong
@lucywilliams02
@emilisindlev

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori