Još jedan H&M-ov sestrinski brend stiže kod nas – donosimo top 50 komada

Još jedan H&M-ov sestrinski brend stiže kod nas – donosimo top 50 komada

H&M-ovi sestrinski brendovi oduvijek su izazivali veliki interes domaće publike, ponajprije zbog toga što, osim samog H&M-a, niti jednog od njih dosad nije bilo na našem tržištu, pa su izleti u inozemstvo često bili rezervirani za posjet trgovinama &Other Stories, COS, Arket, Weekday i Monki.

Dobra je vijest da sve one napokon stižu u Hrvatsku, no tek putem svojihwebshopova, koje će ovog proljeća otvoriti za hrvatske kupce. Vjerujemo kako je riječ o prvoj fazi i svojevrsnom testu koji će im pokazati koliki je točno interes domaće publike za spomenute brendove, no s obzirom da su mnogi od nas zbog njih u proteklih nekoliko sezona čak znali potegnuti u inozemstvo (ili naručivali njihovu odjeću preko prijatelja koji žive u inozemstvu), ne bi bilo čudno očekivati otvaranje fizičkih trgovina nekih od ovih brendova u skorijoj budućnosti.

U svakom slučaju, već smo vam pisali kako ćemo od ovog proljeća (točnije od travnja), kupovati u &Other Stories, Arket i COS webshopovima, a malo tko je pridao pozornost činjenici da će nam bitno bliži biti i još jedan cool brend iz H&M-ove lepeze – Monki!

Monki je brend pokrenut 2006. godine, koji, prema vlastitim riječima, nudi sjajnu modu po kompetitivnim cijenama, a odjeća i modni dodaci koje proizvodi u skladu su s aktualnim modnim trendovima, no uvijek s nekim malim pomakom, kako bi se mlade žene mogle izraziti kroz modu i odjeću te pokazati neki svoj stav.

Brend na svojoj web stranici već najavljuje dolazak u Hrvatsku, a ako se prijavite na newsletter, prve će vas obavijestiti kada točno dolazi i pokloniti vam specijalni popust kojeg ćete moći iskoristiti pri prvoj kupovini. Stiže na proljeće, a mi u međuvremenu izdvajamo najbolje komade iz aktualne kolekcije koje vrijedi provjeriti.

Foto: Monki

Učitati još
Zatvori