Jednostavne i trendi kombinacije koje spajaju zimske favorite i prve proljetne trendove

Jednostavne i trendi kombinacije koje spajaju zimske favorite i prve proljetne trendove

@monikh

Jedan od najvećih modnih izazova unutar svakog ormara bez sumnje je kreiranje kombinacija za prijelazno razdoblje. Istovremeno, to isto prijelazno razdoblje između dvije vrlo različite sezone vrijeme je koje u svakom ormaru otvara najviše prostora za kreativnu modnu igru u kojoj se odjevni favoriti i omiljeni modni dodaci iz sezone na zalasku spajaju s najnovijim modnim trendovima koji će obilježiti nadolazeću sezonu i stvaraju neočekivane, ali efektne kombinacije. Kako uklopiti prve proljetne trendove u još uvijek najvećim dijelom zimsku garderobu?

SAVRŠENE KOMBINACIJE ZA PRIJELAZNO RAZDOBLJE

Iako u našim ormarima još uvijek vladaju zimski modni favoriti, u omiljene modne trgovine već su stigle prve proljetne kolekcije i istaknule nekoliko odličnih komada i trendova koje ne samo da ćemo poželjeti odmah dodati u svoju shopping košaricu, već ćemo ih poželjeti i odmah nositi. Iako naizgled nespojivi, zimski favoriti i proljetni trendovi zajedno sa svim svojim različitostima mogu stvoriti vrlo skladnu modnu priču i odlične kombinacije.

U potrazi za najboljim outfit idejama kojima ćemo se inspirirati u nadolazećim tjednima, zavirili smo u ormaru blogerice Monikh Dale čiji su blog i Instagram profil nepresušni izvor inspiracije bez obzira u kojoj se sezoni nalazimo. Ljubiteljica klasičnih krojeva, ali i trendi detalja, Monikh baš uvijek izgleda besprijekorno – istovremeno neopterećeno i sređeno do posljednjeg detalja, ležerno i sofisticirano. Neke od najboljih kombinacija poznate londonske blogerice upravo su one koje spajaju favorite i trendove iz različitih sezona.

@monikh

Njezina tajna uvijek savršenih kombinacija za prijelazno razdoblje krije se u neutralnoj paleti s dodatkom nekoliko jarkih tonova i uzoraka, u klasičnim krojevima s dodatkom nekoliko neočekivanih silueta i elegantnim modnim dodacima s dodatkom neočekivanih detalja. Za prijelazno razdoblje ispred nas već smo pronašli nekoliko odličnih outfit ideja u ormaru Monikh Dale.

Cropped hlače koje nećemo skidati ovog proljeća svoj savršeni par za prijelazno razdoblje pronašle su u gležnjačama, svilenkaste slip suknje u mekom i toplom pletivu, dok će it torba nadolazeće sezone od prirodnih materijala odlično izgledati u spoju s zimskim kaputima, vunenim puloverima i zagasitim bojama, a visoke čizme bit će zimske favorit zbog kojeg ćemo neke od proljetnih modela haljina nositi i prije početka proljeća.

Provjerene outfit ideje iz ormar jedne od najposebnijih Insta djevojaka izdvojili smo u nastavku.

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

@monikh

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori