Mikro trend kojeg obožavamo ovog ljeta – sandale od rafije

Mikro trend kojeg obožavamo ovog ljeta
– sandale od rafije

@callmethebreeze

Svaka nova sezona donosi nove modne trendove koji unose svježinu u modni svijet i naše ormare. Kada govorimo o modnim trendovima, ljeto se uvijek isticalo kao najraskošnija sezona što su potvrdile i ovogodišnje kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova. Prirodni materijali sada su popularniji no ikad, a odjevni komadi i modni dodaci koje krase izgledaju odlično. Lan, pamuk i svila prvi su izbor za lagane i prozračne odjevne komade za ljeto, dok se kao najpopularniji materijal za modne dodatke ove sezone istaknula rafija.

Spoj jednostavnog dizajna, trendi detalja i rafije je kombinacija koja se ovog ljeta nalazi iza jednog od ključnih modnih trendova sezone – šarmantnih modnih dodataka od rafije.

@rosaliemolloy

Modne dodatke od rafije zamijetili smo već prošle godine, no tek će se ovog ljeta naći na vrhuncu svoje popularnosti. Iako su torbe od rafije bile početak trenda modnih dodataka od rafije, za ljeto 2019. modni brendovi su birali rafiju i kada je o drugim modnim dodacima riječ. Neočekivani spoj rafije i trendi modela ljetnih sandala istaknuo se ne samo kao dio jednog od najpoželjnijih trendova sezone, već i kao samostalni modni mikrotrend kojeg ćemo obožavati nositi u svakoj prilici.

Istovremeno ležerne i elegantne, sandale od rafije dolaze u svim trendi modelima među kojima su se kao najpopularnije istaknule natikače i sandale s nekoliko jednostavnih remena i udobnom potpeticom. Kako ih nositi? Ljetne cipele od rafije bit će odličan izbor kada je riječ o jednostavnim i ležernim dnevnim kombinacijama, no iznenađujuće dobro izgledat će u spoj s najelegantnijim poslovnim i večernjim klasicima. Izbor najboljih modela koji će obogatiti vašu ljetnu kolekciju cipela i začiniti svaki ljetni look, pronađite u nastavku.

Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Mango
Mango
Carrie Forbes
Carrie Forbes
Carrie Forbes
Carrie Forbes
Carrie Forbes
Zara
Zara
Zara
Sam Edelaman
Vicenza

Foto: Instagram, Anthropologie, Mango, Net-a-porter, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori