Nova Esmara kolekcija donosi najudobnije modne favorite za proljeće

Nova Esmara kolekcija donosi najudobnije
modne favorite za proljeće

Početak proljetne sezone u našim je ormarima označio početak nove garderobe u kojoj će svoje mjesto pronaći najpoželjniji novi trendovi, ali i omiljeni modni klasici i basic modeli. Ni ovog proljeća, u modnom svijetu ne nedostaje upečatljivih odjevnih komada i modnih dodataka, raskošnih boja i uzoraka, efektnih detalja i krojeva. Ipak, situacija u kojoj se nalazimo u središtu naših proljetnih garderoba i prvih proljetnih kombinacija istaknut će one jednostavne i udobne modele kao stvorene za boravak kod kuće. Kako bismo unijeli malo proljetne svježine i pozitive u novu svakodnevicu, tražit ćemo nove hobije, ali i nekoliko novih modnih favorita. Gdje pronaći najbolje odjevne komade koje u ovom trenutku možete dodati u svoju proljetnu garderobu?

Novi modni favoriti za prve proljetne dane

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i modne novitete koje donosi, odjevni komadi jednostavnih krojeva i od ugodnih materijala uvijek imaju posebno mjesto u našem ormaru. Ovog će se proljeća basic odjevni komadi istaknuti kao naš svakodnevni odabir za dane koje ćemo provesti kod kuće. Ako ste u potrazi za novim modnim favoritima u kojima ćete se osjećati ugodno i koji će vam dati onaj osjećaj početak nove sezone, savršene odjevne komade možete pronaći u najnovijoj kolekciji popularne linije odjeće Esmara koja u ponedjeljak (23. ožujka) stiže u sve Lidl trgovine.

S naglaskom na udobnost i trendi pomakom u bojama, uzorcima i detaljima, nova Esmara kolekcija donosi odjevne komade koje ćete obožavati nositi. U središtu najnovije kolekcije popularne linije odjeće koju možete pronaći u najbližoj Lidl trgovini nalazi se spoj udobnog i ugodnog pamuka te kombinacije tamnoplave i bijele boje koja će svoje mjesto lako pronaći unutar svakog proljetnog ormara. Kako bi jednostavne i ugodne modne novitete učinili još privlačnijima i boljima, Esmara dizajnerski tim u kolekciju je dodao i nekoliko trendi uzoraka i detalja. Prugasti uzorak u kojem se izmjenjuju linije plave i bijele boje različitih debljina, uzorak lanca koji novim modelima bluza daje dozu elegancije i volani koji su ukrasili rubove rukava na savršenoj dnevnoj haljini, samo su neki od trendi pomaka koje ćete pronaći u novoj Esmara kolekciji.

Uz majice dugih rukava, dnevne haljine od pamuka i tajice koje će biti savršeni početak svake dnevne kombinacije za boravak kod kuće, nova Esmara kolekcija donosi i dva modela koji će biti savršeni dodatak svakodnevnom slojevitom looku za prve proljetne dane. Prsluci s prošivima kao trendi pomakom te popularni kardigani sa zanimljivim detaljima na rukavima utkanim u procesu pletenja odlično će izgledati prebačeni preko vaših novih modnih favorita.

Ležerne, ugodne i trendi odjevne komade za proljetnu sezonu iz nove Esmara kolekcije od ponedjeljka (23. ožujka) možete pronaći u najbližoj Lidl trgovini, a nekoliko ideja kako ih nositi pronađite u modnom editorijalu u nastavku.

Foto: Sanja Jagatić

Styling: Doris Fatur

Model: Matea (Talia Model)

Make up: Sonja Kvesić

Frizura: Salon Teuta

Tekst i kreativno vodstvo: Ela Jarni

Učitati još
Zatvori