Jedna savršena ljetna haljina s ‘wow’ efektom

Jedna savršena ljetna haljina s
‘wow’ efektom

Osim sunčanih i toplih dana, proljeće i ljeto donose i najraskošniju modnu sezonu. Svake godine, proljetni i ljetni dani vraćaju nas laganim materijalima, raskošnoj paleti boja i prozračnim siluetama. Spojeni zajedno, oni stvaraju istovremeno romantične, elegantne i ležerne odjevne komade u kojima se uvijek osjećamo ugodno i izgledamo odlično. Među najpoželjnijim trendovima i modelima sezone u trenu se istaknulo nekoliko favorita koji će svoje mjesto pronaći na u baš svakom ormaru ove sezone, a koje, bez sumnje i s dozom šarma, predvode neodoljive haljine.

Jednostavne za kombiniranje, savršene za svaku priliku i ugodne za nošenje, haljine svake sezone dolaze u bezbroj različitih izdanja među kojima će baš svatko pronaći onu savršenu za svoj ormar i stil, a nova sezona istaknula je pregršt divnih modela. Kao jedan od najljepših istaknula se haljina s potpisom modnog brenda Tove koja pažnju modnog svijeta plijeni još od prošlog ljeta.

Jedna od najljepših haljina sezone

Modni brend Tove slavi svoj prvi rođendan i svoju prvu izuzetnu uspješnu godinu u modnom svijetu. S naglaskom na besprijekorne krojeve, luksuzne tkanine i efektan izgled, Tove je modnu publiku osvojio odjevnim komadima koji savršeno prenose ono trenutno i suvremeno, ali istovremeno odolijevaju prolaznosti trendova što dokazuje i njegov najpopularniji komad – haljina Maren.

Iza predivne haljine modnog brenda Tove krije se spoj svih najvećih modnih trendova sezone – točkasti uzorak i otvorena leđa, jednostavnost slip haljine s dodatkom raskošnije, voluminoznije suknje i asimetričnog završetka. Iako spaja čak nekoliko upečatljivih elemenata i trendova, Tove haljina zadržava skladnost i jednostavnost. Upravo se u toj kombinaciji efektnog i jednostavnog krije njezina neodoljiva privlačnost i wow faktor zbog kojeg je ove godine jednako popularna kao i prošle.

Uz točkasti uzorak u raskošnoj čokoladnoj nijansi, jednu od najljepših haljina sezone možete pronaći i u nježnoj ružičastoj nijansi koja donosi dodatni naglasak na njen romantičan karakter.

Pogled na oba modela donosimo u nastavku, a naručiti ih možete na službenoj stranici modnog brenda Tove, kao i u popularnom online shopu Net-a-porter.

Foto: Instagram, Tove

Učitati još
Zatvori